«Δεν μας φτάνει μία τετραετία για να ολοκληρώσουμε τα έργα στον Βροντάδο»

«Στον Βροντάδο δεν σταματάμε ποτέ να δουλεύουμε», είπε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Ομηρούπολης Σιδερής Ντομάτας, στην εκπομπή «Άσπρο-Μαύρο» του Γ. Μανωλάκη & της Γρηγορίας Μαχαλιά.  «Ικανοποιούμε  ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Βροντάδου με τη δημιουργία ενός δεύτερου παιδικού σταθμού. Ο πληθυσμός του Βροντάδου αυξάνεται διαρκώς και ο δεύτερος παιδικός ήταν απαραίτητος. Ήδη έχει λάβει το ανάλογο ΦΕΚ και δρομολογούνται οι περεταίρω διαδικασίες. Θα γίνει στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου».

Παράλληλα ο αντιδήμαρχος τόνισε  δίχως όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες ότι δρομολογείτε και το θέμα της Δασκαλόπετρας, ενώ άμεσα θα ασφαλτοστρωθούν εσωτερικοί δρόμοι του Βροντάδου. « Δεν σταματάμε να εργαζόμαστε για τον Βροντάδο. Δεν θα μας φτάσει μία τετραετία για να ολοκληρώσουμε τα έργα μας και ελπίζω να μας δώσουν οι πολίτες και δεύτερη για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το όραμά μας».

Ο κ. Ντομάτας αναφέρθηκε και στο θέμα των χώρων στάθμευσης, διευκρινίζοντας ότι τα δέντρα που απέμειναν στον Αφανή θα εξεταστούν από την Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου και αναλόγως του αποτελέσματος θα κριθεί αν θα αφαιρεθούν  ή θα παραμείνουν «Τα νέα πεζοδρόμια στην παραλιακή του Βροντάδου ενίσχυσαν και άλλο την έλλειψη χώρων στάθμευσης. Από πέρσι αναζητούσαμε οικόπεδα στην παραλιακή προς ενοικίαση αλλά μόλις ένα βρήκαμε στους Τρεις Μύλους. Επιπλέον θα δώσουμε για χώρο στάθμευσης και το οικόπεδο 2 στρεμμάτων στον Άγιο Νεκτάριο που προορίζεται να κατασκευαστεί ο παιδικός σταθμός. Έχουν προστεθεί και δέκα νέες θέσεις στον Αφανή με την αφαίρεση των κομμένων ριζών των δένδρων. Είμαστε σε συζητήσεις και για την παραχώρηση του αύλειου χώρου του Γυμνασίου Βροντάδου. Προσπαθούμε για το καλύτερο», κατέληξε ο αντιδήμαρχος Ομηρούπολης.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.