Δεύτερη δεντροφύτευση της TREEBANK στη Χίο

Σε συνέχεια της πρώτης δεντροφύτευσης που πραγματοποιήθηκε την 10 η Δεκεμβρίου στην Χίο από την TREEBANK, μιας πρωτοπόρου πράσινης «Τράπεζας» που συγκεντρώνει δέντρα για αναδάσωση, το Κοινωφελές Ίδρυμα Μαρία Τσάκος – Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης προχωρά στην δεύτερη δεντροφύτευση στη περιοχή του Κορακάρη στη Χίο την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024, 11 π.μ.
Έχοντας συγκεντρώσει ήδη πάνω από 1.250 δέντρα, η TREEBANK, συνεχίζει δυναμικά το έργο της, με μέλημα την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης και την προστασία του ατμοσφαιρικού περιβάλλοντος του νησιού κατά της κλιματικής αλλαγής και καλεί όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 22710-81970.
Η περιοχή που θα δενδροφυτευτεί στη μνήμη της Συνιδρύτριας του Ιδρύματος Ιατρού Δρ. Ειρήνης Σαρόγλου-Τσάκου βρίσκεται στο πρώην πεδίο βολής του Στρατού στον Κορακάρη και ως σημείο συνάντησης ορίζεται η περιοχή Αγίου Παντελεήμονα στο Μονοδένδρι (αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Ατταλιώτης). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σημείο, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 6942448450 (κος. Μαργαρίτης Καρατζάς).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.