Δεύτε τελευταίον ασπασμό! Και οι δυό μαζί βάλατε θηλιά στο λαιμό σας!

Υποτίθεται ότι έχετε μεγάλη πίστη σε οποιαδήποτε θρησκεία και μάλιστα έχετε μεγάλο φανατισμό στον Αλλάχ και τον Μωάμεθ τον πορθητή …όπως κοκορεύεστε και διατιμπανίζεται σ’όλα τα μουσουλμανικά κράτη που θέλετε να επιβληθείτε και να κυριαρχήσετε!
Η Αγία Σοφιά δεν μπορεί να γίνει η Μέκκα του Ισλάμ.
Μήπως έχετε καταλάβει την βλακεία και την παγίδα που μόνοι σας στήσατε και ανοίξατε τον λάκκο κάτω από την θηλιά που θα σας κρεμάσουν οι ίδιοι οι πατριώτες σας όταν καταλάβουν μετά τίς φιέστες και τα πανηγύρια ότι καθημερινά αντί στον Αλλάχ θα προσεύχονται στον Χριστό την Παναγία και την Αγία Σοφιά;
Γιατί ότι μετατροπές και μεταποιήσεις στις τειχογραφίες και αγιογραφίες στο εσωτερικό της Αγίας Σοφιάς και να πραγματοποιήσετε και όσες χιλιάδες τετραγωνικά κόκκινα χαλιά και να στρώσετε στο ιερό δάπεδο η ουσία δεν μπορεί να αλλάξει γιατί ο ναός είναι Χριστιανική Ορθόδοξη εκκλησία από τα θεμέλια της μέχρι τους τρούλους όπως από την αρχή κτίστηκε από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο και τελείωσε από τον γιό του Κωνστάντιο!
Δεν είναι δυνατόν ποτέ οι προσευχές του Κορανίου να εισακουστούν μέσα από τούς ιερούς χώρους της Χριστιανοσύνης!
Εκτός και καταλάβουν οι υπήκοοι σας ότι πρέπει να γίνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι και αλλαξοπιστήσουν!
Μια παλιά παροιμία λέει ότι όταν ο Μωάμεθ δεν μπορεί να πάει στο βουνό πάει το βουνό στον Μωάμεθ… τέτοιου είδους παροιμίες κουβαλάνε τα μυαλά σας !
Μία άλλη παροιμία λέει ότι η τρέλα πάει στά βουνά!
Αυτή πηγαίνει γάντι και στους δυό σας… γιατί και η Εμινέ με την μαντήλα έχει βάλει βαθιά το χέρι της και ίσως ακόμη πιπιλάει το μυαλουδακι σου που έχει καταντήσει ενός κοκκόρου γνώση που λέει μια άλλη παροιμία!
Δεν γνωρίζω το μέλλον και το τι σας επιφυλάσσει η μοίρα ή το Κισμέτ όπως αναφέρεται σε σχετική ιστορική αναδρομή για την τύχη ειδικότερα των αρχηγών των κρατών όπως π.χ. Προέδρων. Πρωθυπουργών.. Σουλτάνων… Βασιλέων.. Δικτατόρων παντός είδους… όταν έχουν ταλαιπωρήσει και κατακρεουργήσει τους πολίτες και υπηκόους της χώρας τους!
Δεν είμαι ο Μάντης Κάλχας ούτε έχω μαντικές ικανότητες , αλλά η διαίσθηση μου λέει ότι το τέλος έφθασε και η απάντηση είναι ότι : Δεύτε τελευταίον ασπασμό γιατί δυστυχώς κυριαρχεί η τρέλα στα μυαλά σας!

Το εγγύς μέλλον θα δείξει!
Χίος 24 Ιουλίου 2020

Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.