Τουρισμός στην Λέσβο! Τελετή Εγκαινίων Τρίτη 28 Ιουλίου 2020 στην Πλατεία Συντάγματος

Τουρισμός στην Λέσβο!

Με μεγάλη χαρά θα σας υποδεχτούμε στην Πλατεία Συντάγματος στις 28-30 Ιουλίου 2020 στο περίπτερο της Λέσβου για να γνωρίσετε όλες τις πτυχές του πανέμορφου νησιού του Βορείου Αιγαίου.
Είναι το τρίτο σε έκταση νησί της Ελλάδας, χαρακτηρισμένο ως Γεωπάρκο από την UNESCO και καλύπτεται από χιλιάδες στρέμματα ελαιώνων και απέραντα πευκοδάση, που του δίνουν το χαρακτηριστικό του χρώμα.
Το νησί της Λέσβου λόγω των δύσκολων συνθηκών που διανύει τα τελευταία χρόνια κάνει την ανάγκη για προβολή και διαφήμιση τεράστια, έτσι μέσα από το περίπτερο έχει την ευκαιρία να δείξει στους Αθηναίους και στους επισκέπτες της πρωτεύουσας τις υπέροχες ομορφιές του και με ειδικές προσφορές των καταλυμάτων και των ακτοπλοϊκών εταιρειών, κυρίως για τους κρίσιμους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, με την προβολή των φυσιογνωμικών χαρακτηριστικών του νησιού, με γαστρονομικές δοκιμές των παραδοσιακών προϊόντων, με διαγωνισμούς για το κοινό, με πολιτιστικά δρώμενα, κ.ο.κ., θα παρουσιαστούν στους χιλιάδες διερχόμενους του κεντρικότερου σημείου της χώρας και σε όλα τα Μ.Μ.Ε. τηλεοπτικά δίκτυα εθνικής εμβέλειας, οι λόγοι επίσκεψης της Λέσβου.

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε το υπέροχο νησί της Λέσβου και να μάθετε όλα τα μυστικά του.

Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη 28/7 10:00-21:00, Τέταρτη 29/7 10:00-21:00, Πέμπτη 30/7 10:00-19:00


Οργανωτής
Δήμος Δυτικής Λέσβου
Συνδιοργάνωση Επιμελητηριο Λέσβου
Με την συμπαράσταση και την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, της Ένωση
Ξενοδόχων Λέσβου, της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής, της Ένωσης
Πρακτόρων Λέσβου και Φορέας Τουρισμού Μολύβου
Ευχαριστούμε τους χορηγούς : Attica Group , Επαγγελματίες και Συνεταιρισμοί Λέσβου, Lesvos
Car Rental
Υπεύθυνος Διοργανωτής: Mact Media Group

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.