Διήμερο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης στην Πλατεία Βουνακίου

Ένα διήμερο φεστιβάλ Ανακύκλωσης γεμάτο βιωματικές δράσεις και κουκλοθέατρο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Ιουνίου στην πλατεία Βουνακίου από τη ΔΙΑΝΟΧ σε συνεργασία με τον Δήμο Χίου,  το  Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» και το Μη Κερδοσκοπικό Φορέα NoWaste21. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Οι δράσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη στις 09:00 το πρωί όπου σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα δώσουν το παρών και θα συμμετέχουν στις δράσεις ενώ τοι δράσεις θα συνεχιστούν και το απόγευμα από τις 18:00-21:00 με ελεύθερη είσοδο κοινού. Την Παρασκευή 3 Ιουνίου  με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς, θα πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις κουκλοθεάτρου με τίτλο  «ΑΠόΝΕΡΑ – 6 ταξίδια με λίγο νερό»  (ώρες 9.30 π.μ. και 11.00 π.μ.) ενώ το  Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ),  θα συμμετέχει με παιχνίδια δράσης και οι  Χιώτες Πρόσκοποι  με παιχνίδια ανακύκλωσης. Στόχος του Φεστιβάλ

Το φεστιβάλ έχει στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την εξοικείωση των παιδιών  με την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.