Διαφημίστηκαν ως τουριστικοί προορισμοί τα νησιά του Β. Αιγαίου στο «Treasures of Greek Tourism» της Ναυτεμπορικής

 

 

 

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market (WTM) 2022 στο Λονδίνο, 7- 9 Νοεμβρίου 2022, όπου τα νησιά της Περιφέρειάς μας διακρίθηκαν,  η Λέσβος ως Best walking Destination (καλύτερος περιπατητικός προορισμός) και η Ικαρία ως Best Sustainable Destination (καλύτερος αειφόρος προορισμός), επετεύχθη  ακόμα μεγαλύτερη και στοχευμένη προβολή όλων των νησιών της Περιφέρειας ως Τουριστικός Προορισμός με ιδιαίτερο ενδιαφέρον,  μέσω ειδικών   εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν, αλλά και τη διανομή Διαφημιστικού Εντύπου  στους χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης.

Αναλυτικότερα  και τα εννέα νησιά της Περιφέρειας , από τα μεγαλύτερα έως τα μικρότερα, διαφημίστηκαν ως Τουριστικοί προορισμοί , με ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του καθενός,  μέσα από την αγγλόφωνη έκδοση  του Εντύπου «Treasures of Greek Tourism» της     Ναυτεμπορικής. Ειδικότερα για την Χίο, έγινε ειδική αναφορά στο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στις αρχές Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Υπουργείου Πολιτισμού. Η Ειδική Έκδοση «Treasures of Greek Tourism» διατέθηκε στους επισκέπτες και τους εκθέτες της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού WTM London σε τιράζ 20.000 εντύπων όπου τα ιδιαίτερα πολιτιστικά  χαρακτηριστικά  του Βορείου Αιγαίου ως Brand, προβλήθηκαν ως ένας ελκυστικός προορισμός σε 5σέλιδη καταχώριση, προσφέροντας ποικιλία λόγων επίσκεψης.  Η διάθεση του Εντύπου πραγματοποιήθηκε μέσω του  περιπτέρου του ΕΟΤ καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης αλλά και στο ξεχωριστό περίπτερο της Ναυτεμπορικής.

CHIOS

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.