Διενέργεια διεξοδικού καθαρισμού με τη χρήση πλυστικού μηχανήματος, χορτοκοπές και απολυμάνσεις στην Τ.Κ Καρυών, απολύμανση κεντρικής Πλατείας, κ.α

Η Υπηρεσία Καθαριότητας κ Ανακύκλωσης του Δήμου μας, συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την καθαριότητα στις Τοπικές Κοινότητες του νησιού μας. Ως εκ τούτου σήμερα Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2021, συνέδραμε με συνεργεία στην Τ.Κ Καρυών κάνοντας χορτοκοπές και διεξοδικούς καθαρισμούς όλων των κεντρικών οδών και παρόδων της κοινότητας . Το δε αυτοκίνητο – σκούπα της Υπηρεσίας καθάρισε περιφερειακά κι εσωτερικά  όλη την Κοινότητα.

Ενόψει της εορταστικής, Χριστουγεννιάτικης περιόδου που διανύουμε και της ιδιαίτερης προσέλευσης μικρών και μεγάλων στην Κεντρική Πλατεία της  Χίου, σήμερα πραγματοποιήθηκε πλύσιμο κι απολύμανση αυτής.

Επίσης την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου διενεργήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους και τις αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου Λιθίου.

Παράλληλα από την Υπηρεσία Πρασίνου πραγματοποιήθηκαν κλαδέματα στην Τ.Κ Λιθίου, στην περιοχή του Νοσοκομείου, στην οδό Βερίτη, στον Κοφινά, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθούν κλαδέματα στο Παντουκειός.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.