Διενέργεια καθαρισμού με τη χρήση πλυστικού μηχανήματος σε δημοτικές οδούς, ευπρεπισμοί, καθαριότητα Ενοριών, πλυντήριο κάδων κ.α

Διενέργεια καθαρισμού των εμπορικών οδών της Πόλης μας και των παρόδων αυτών, με τη χρήση ειδικού πλυστικού μηχανήματος  πραγματοποιήθηκε από συνεργείο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, τα χαράματα της 21ης Ιουλίου. Επίσης πραγματοποιήθηκε πλύσιμο των press containers της Πόλης. Για την ίδια ημέρα το πλυντήριο κάδων κινήθηκε στις τοπικές κοινότητες Συκιάδας και Παντουκειούς. Επίσης ενόψει των πανηγυρικών εορτασμών τους, πραγματοποιήθηκαν καθαριότητα και χορτοκοπές στις γειτονιές και  στους προαύλιους χώρους των ενοριών Αγίας Άννας Καπέλα, Αγίας Άννας στο δασάκι του Καστρομηνά, στην Παναγία Λυαπυργούσαινα στο Χαλκειός, στον Άγιο Παντελεήμωνα Δαφνώνα καθώς και στον Άγιο Παντελεήμωνα στο Βασιλειώνικο κ.α. Για την ίδια ημέρα η Υπηρεσία Πρασίνου με κλιμάκιο της διενέργησε κλαδέματα και χορτοκοπές στο αθλητικό Κέντρο της Φάρκαινας και στον Δαφνώνα , καθώς επίσης και διαμόρφωση παρτεριών στο άγαλμα του Κανάρη στον  Δημοτικό Κήπο της Χίου . Τέλος στην Τ.Κ Άνω και Κάτω Καρδαμύλων πραγματοποιήθηκαν φυτέματα καλλωπιστικών φυτών και δέντρων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.