Διεξοδικός καθαρισμός κεντρικών δημοτικών parking, απολυμάνσεις, πλύσιμο κεντρικών οδών & κλαδέματα

Από την Διεύθυνση  Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου μας, ανακοινώνεται ότι  τα συνεργεία της Υπηρεσίας  διενέργησαν εκτεταμένους καθαρισμούς και χορτοκοπές σε όλα τα δημοτικά parking του Δήμου μας όπως τα parking (2) Θελούδη , τα parking (3) στην οδό Καλουτά, στην Φάρκαινα, στην οδό Βερίτη, στην οδό Ράμνης, στο Εργατικό Κέντρο, στον Ναυτικό Όμιλο κ.α

Επίσης το ειδικό όχημα πλυντήριο της Υπηρεσίας  χτες , Τετάρτη 28 Ιουλίου, διενέργησε   πλύσιμο και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων  στην Δημοτική Ενότητα Καμποχώρων, ενώ διενέργησε εκτεταμένους καθαρισμούς κι απολύμανση στις δημοτικές κοινόχρηστες βρύσες όπως του Βαρβασίου, του Κοφινά και της Παναγίας Βοήθειας.

Για το ίδιο διάστημα συνεργείο με την συνδρομή του πλυστικού μηχανήματος διενέργησε καθαριότητες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, σε παρόδους αυτών καθώς και σε πολυσύχναστα σημεία της Πόλης. Επίσης στο πλαίσιο της αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού συνεργείο πραγματοποίησε απολύμανση στο Ιωνικό Κολυμβητήριο, καθώς και σε άλλες περιοχές του Δήμου μας.

Από την Υπηρεσία Πρασίνου πραγματοποιήθηκαν διαμορφώσεις παρτεριών στον Δημοτικό Κήπο , στην Σιδηρούντα, στον Βροντάδο καθώς και στο πάρκο στην Κλειδού. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν κλαδέματα στο Βερβεράτο, στο εσπερινό λύκειο κ.α

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.