Επέκταση υπηρεσιών του Δήμου Χίου στην πλατφόρμα myDIMOSlive

Ο Δήμος Χίου συμμετέχοντας πάντα ενεργά στις εξελίξεις της νέας ψηφιακής εποχής, έχει ενταχθεί στην πλατφόρμα myDIMOSlive. Πλέον οι δημότες και οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου, έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού για την εξυπηρέτησή τους σε πλήθος υπηρεσιών του Δήμου, χωρίς αναμονή σε ουρές και περιττές μετακινήσεις είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω τηλεδιάσκεψης.
Μέσω της πλατφόρμας myDIMOSlive οι πολίτες του Δήμου Χίου δεν χρειάζεται να δαπανούν το χρόνο τους σε ουρές ούτε να κάνουν άσκοπα δρομολόγια ώστε να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται από την κάθε υπηρεσία για τη διεκπεραίωση της υπόθεσής τους.
Κλείνοντας το ραντεβού τους μέσω του myDIMOSlive ένας υπάλληλος θα είναι στη διάθεσή τους την προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα προκειμένου να τους εξυπηρετήσει. Επιπρόσθετα, πολλές από τις διαδικασίες που μέχρι τώρα απαιτούσαν την παρουσία του πολίτη στη δημόσια υπηρεσία, θα μπορούν να επιλύονται μέσω τηλεδιάσκεψης. Ο πολίτης μετά την είσοδό του στην πλατφόρμα myDIMOSlive θα μπορεί να επιλέξει τον τρόπο που θέλει να εξυπηρετηθεί, με φυσική παρουσία ή τηλεδιάσκεψη, αλλά και να βρει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται για την διεκπεραίωση της υπόθεσής του, ώστε να τα προσκομίσει στην υπηρεσία.
Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο πολίτης είναι απλά!
Για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας, πληκτρολογήστε το URL: https://mydimos.live.gov.gr και κάνετε είσοδο με κωδικούς TAXISnet. Από την αρχική σελίδα της πλατφόρμας, επιλέξτε τον Δήμο Χίου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.