Δωρεά οικίσκων από τη Μυτιλήνη στις Οινούσσες

Ο Δήμαρχος Οινουσσών Γεώργιος Δανιήλ έπειτα από ανάρτηση, ενημέρωσε ότι ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Στρατής Κύτελης δώρισε σε άριστη κατάσταση δύο οικίσκους, που θα στεγάσουν την Πολιτική Προστασία, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν και για άλλες υπηρεσίες του Δήμου. Παρατίθεται η ανάρτηση του:
“Με ιδιαίτερη ικανοποίηση παραλάβαμε χθες προερχόμενο από τη Λέσβο, τον πρώτο από τους δύο οικίσκους, δωρεά του Δήμου Μυτιλήνης προς τον ακριτικό μας Δήμο.
Ο οικίσκος, ο οποίος ας σημειωθεί ότι παραλήφθηκε σε άριστη κατάσταση, θ’ αξιοποιηθεί για την στέγαση και λειτουργία της Πολιτικής Προστασίας, ενώ θα εξυπηρετήσει επαρκώς κι άλλες ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου μας.
Θερμές κι ευγνώμονες ευχαριστίες οφείλω στον αγαπητό Δήμαρχο Μυτιλήνης ιατρό κ. Στρατή Κύτελη καθώς και στους συνεργάτες του, στον Γεν. Γραμματέα του Δήμου κ. Ηρακλή Κουντουρέλλη, αλλά και στο Δ.Σ. της ΠΕΔ Βορ. Αιγαίου για την διευκόλυνση και κάλυψη της μεταφοράς.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.