Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα στην Καλλιμασιά

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται σήμερα στην Καλλιμασιά για την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος του Ιερού Ναού Παναγίας Θεοτόκου . Μάλιστα ο εφημέριος της εκκλησίας π. Γεώργιος Κωνσταντίνου παροτρύνει με ανάρτηση του τον κόσμο να συμμετάσχει στην αιμοδοσία.

“Όλα έτοιμα για αύριο. Πρώτα ο Θεός μία ακόμη ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας στην Καλλιμασιά, στη φιλόξενη ενοριακή αίθουσα, που από τις 9 το πρωί της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου 2022 μέχρι και τη 1 το μεσημέρι θα περιμένει τους εθελοντές αιμοδότες!

Η Τράπεζα Αίματος του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιμασιάς από το 1998 που ιδρύθηκε (24 συναπτά έτη) δραστηριοποιείται διαρκώς στη διακονία της προσφοράς αίματος.

Από τον Ιούλιο του 2007 οι αιμοληψίες γίνονται στην Καλλιμασιά 2 φορές το χρόνο. Πρόκειται για την 30η τακτική αιμοδοσία, που γίνεται στην Καλλιμασιά, χωρίς να υπολογίζονται οι αιμοδοσίες στο Σκυλίτσειο Γενικό Νοσοκομείο Χίου, από τον Μάιο του 1998 μέχρι τις αρχές του 2007”, καταλήγει η ανάρτηση του ο. Γεώργιου .

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.