ΕλληνοΓαλλοΑμερικανικές Αμυντικές Συμφωνίες…. Ανθελληνικά Κύβδαλα και χαιρετίσματα στην εξουσία …..

Θα ξεκινήσω σήμερα με την επεξήγηση της λέξης (Κύβδαλα) πού είναι συνέχεια της λέξης (Κύβδα) επίρρημα που θα πει (αισχρά) ή σκυφτά καθώς επίσης και της λέξης ( Σκύβαλα) με παρεμφερές νόημα και θα πει σύμφωνα με το Ελληνικό λεξικό Απομεινάρια …. δηλαδή πχ υπολείμματα από τον καθαρισμό δημητριακών, ιδίως σίτου και επί του ανθρώπου μεταφράζεται ως ενός ασήμαντου ή άχρηστου ή αυτό που λέγεται σήμερα ( κόπρος) ή κόπρανα πού στην καθομιλουμένη σημαίνει όπως λέμε ( σκατούλες ή σκατά) ……..και θέλω να πω και να καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι έδωσα στον τίτλο τα ( Ανθελληνικά Κύβδαλα) γιατί μετά από την επερχόμενη όπως φαίνεται και όλα δείχνουν από σχόλια και δημοσιεύσεις καταψήφιση από όλα τα ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας Πολιτικά Κόμματα θα γράφω νέο τίτλο τα ( Ανθελληνικά Σκύβαλα) .
Βλέπουμε στην διεθνή επικαιρότητα γενικώς τις ανεξέλεγκτες ανθελληνικές εχθρικές επιθέσεις από την γείτονα μας Τουρκία και όλη την συμμορία του Σουλτάνου, αντιπρόεδρος και υπουργοί , εκπροσώπους τύπου και όλα τα ΜΜΕ που ανήκουν στον Σουλτάνο να ωρύονται κοινώς να ουρλιάζουν και να τους έχει πιάσει φόβος, πανικός και νευρικός κλονισμός από τις τεράστιες επιτυχίες της Ελλάδας μας με την υπογραφή των ΕλληνοΓαλλοΑμερικανικών αμυντικών συμφωνιών και να τρέχουν και να τραβούν τα μαλλιά της κεφαλής τους.
Και από την άλλη την ακροαριστερόστροφη αντιπολίτευση να καταψηφίζει την αμυντική οχύρωση ,θωράκιση και ομπρέλα πού μας παρέχουν οι ΕλληνοΓαλλοΑμερικανικές Συμφωνίες .
Και το συμπέρασμα είναι το ίδιο : τί Τουρκία, Σουλτάνος και υπουργοί και τί αριστεροί και ακροαριστερόστροφοι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Ένα και το αυτό.
Και ενώ βλέπουμε τώρα πλέον ότι ο Σουλτάνος πνέει τα λοίσθια και όπως όλα δείχνουν και από θέματα υγείας αλλά και τους αγανακτισμένους πολίτες της Τουρκίας μαζί με την φιλενάδα του Ατζελίνα να λένε ( Χαιρετίσματα στην εξουσία) εν τούτοις υπάρχουν ανεγκέφαλοι,ξεροκέφαλοι Εθνοπατέρες που γίνονται εχθροί της Ελλάδας.
Γιαυτό ακριβώς το λόγο γράφω και καυτηριάζω και δημοσιεύω αυτό το άρθρο μου και κρούω τον κώδωνα του κινδύνου σε όλους αυτούς τους αδίστακτους Εθνοπατέρες που φέρονται εχθρικά στην Ελλάδα μας και γράφουν ορισμένοι ότι το κόμμα τους θα πολεμήσει και εναντίον του Ελληνικού Στρατού για κομματικά οφέλη ότι είναι ξεφτίλες και οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ελλάδας μας και των πολιτών της χώρας μας.
Δεν είναι δυνατόν για αντιπολιτευτικούς λόγους και από μικροψυχία, εμπάθεια, ζηλοφθονία προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις τεράστιες επιτυχίες και την διεθνή αναγνώριση και προβολή της Ελλάδας μας τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και τις διεθνείς σχέσεις της Ελλάδας με τις χώρες της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου με Συμφωνίες, αλλά τελευταία με τις ΕλληνοΓαλλοΑμερικανικές Αμυντικές Συμφωνίες, να συμπεριφέρεστε σαν μικρά παιδιά πού περπατούν στά τέσσερα με την πιπίλα στο στόμα καί στα μυαλά.
Ο Ελληνικός λαός έχει και μάτια και αφτιά και βλέπει και ακούει και κρίνει από τα διεθνή ΜΜΕ αλλά και από τα Ελληνικά!
Θα τρίβετε τα μάτια σας όταν ανοίξουν οι κάλπες στις επόμενες εκλογές και δεν θα βρίσκεται ούτε την δική σας ψήφο.
Έστω και την τελευταία στιγμή βάλτε μυαλό καί προσγειωθείτε με την πραγματικότητα και υπερψηφίστε τουλάχιστον την Ελληνοαμερικανική Αμυντική συμφωνία που μας δημιουργεί ασφάλεια καί προστασία στα σύνορα μας και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας γιατί η καταψήφιση της ΕλληνοΓαλλικής αμυντικής συμφωνίας σας πήγε στον βάραθρο.
Αυτά τα λίγα από τον αγανακτισμένο και πολύ θυμωμένο άκριτα της Χίου.
Καλό Ξημέρωμα Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης με Υγεία Χαρά και προπαντός ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ!
Χίος 18 Οκτωβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.