Με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας της Χίου συναντήθηκε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης

Με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας της Χίου συναντήθηκε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης.

Έπειτα από μια πολύωρη συζήτηση, όπου παρατέθηκε και παρουσιάστηκε ο κυβερνητικός στρατηγικός σχεδιασμός, ο Υπουργός απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των στελεχών.

Ειδικότερα, παρουσιάστηκε η επιτυχημένη κυβερνητική στρατηγική που έχει ακολουθηθεί έως σήμερα, με αποτέλεσμα τη μεγάλη μείωση των ροών και την αποσυμφόρηση των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Επίσης, παρουσιάστηκε η δομή της Σάμου, ενώ παράλληλα αναλύθηκαν όλα τα θετικά στοιχεία που έχουν δημιουργηθεί στην τοπική κοινωνία της Σάμου, έπειτα από την δημιουργία της δομής στο νησί.

Μετά το πέρας της παρουσίασης, η ικανοποίηση των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ήταν εμφανής αναφορικά και με την σπουδαία βελτίωση των συνθηκών που επέφερε το μεταναστευτικό ζήτημα στη Χίο. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να επισφραγίζουν την εμπιστοσύνη στην στρατηγική της Κυβέρνησης.

Την παρουσίαση του κου Μηταράκη μπορείτε να την δείτε  παρακάτω

20211016_Χίος_και_Μεταναστευτικό(1)

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.