Ενημερωτική εκδήλωση για τη διαχείριση υγρών αποβλήτων ελαιοτριβείων – τυροκομείων Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας με θέμα «Προσδιορισμός βέλτιστων λύσεων για τη διαχείριση υγρών αποβλήτων ελαιοτριβείων – τυροκομικών μονάδων στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου» το πρωί της Πέμπτης 25/6. Η συγκεκριμένη μελέτη εκπονήθηκε από την εταιρεία DIALYNAS S.A. με επιβλέπουσα υπηρεσία τη Γενική Δ/νση Ανάπτυξης της Περιφέρειας.

Τελικός σκοπός είναι η υλοποίηση λύσεων αποτελεσματικής επεξεργασίας υγρών αποβλήτων των ελαιοτριβείων και των τυροκομείων της Περιφέρειας τόσο για την ευχερή άσκηση της παραγωγικής δραστηριότητας αλλά και την προστασία του ευαίσθητου φυσικού περιβάλλοντος των νησιών μας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με ενδιαφέρον συμπολίτες ελεύθεροι επαγγελματίες (ελαιοτριβεία – τυροκομεία), εκπρόσωποι τοπικών φορέων και υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Χίου από τις Διευθύνσεις Ανάπτυξης, Αγροτικής Οικονομίας και το Τμήμα Περιβάλλοντος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.