ΕΝ.ΚΑ Χίου: Στέγαστρα για το κοινό έξω από τις τράπεζες, ταχυδρομείο & εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

Η ΕΝ.ΚΑ Χίου έχει γίνει αποδέκτης πολλών παραπόνων από καταναλωτές, κυρίως πελάτες τραπεζών και εταιρειών κινητής τηλεφωνίας για τις κακές συνθήκες αναμονής έξω από τα καταστήματα και τα ATM΄s λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Μεγάλες ουρές, πολύωρη αναμονή στον ήλιο και αρκετές φορές αδικαιολόγητη καθυστέρηση κυρίως στις τράπεζες λόγω έλλειψης προσωπικού!

Και ο ήλιος βέβαια αντιμετωπίζεται μέχρι ένα βαθμό! Ενδιαφέρει άραγε κανέναν τώρα το χειμώνα που θα στέκεται όλος αυτός ο κόσμος με τις βροχές και το κρύο;

 

Ζητάμε λοιπόν σαν καταναλωτές από τις Τράπεζες Εθνική- Πειραιώς-Alpha- Attica και Eurobank, από τις τις εταιρείες τηλεφωνίας Γερμανός- OTE- Forthnet- Vodafone -Wind και όπου αλλού δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα να έρθουν σε συνεννόηση με τη δημοτική αρχή και να πάρουν ειδικές άδειες τοποθέτησης προσωρινών στεγάστρων για την προστασία της υγείας των καταναλωτών έξω από τα καταστήματα τους.

Εμείς θα αναδεικνύουμε το ζήτημα μέχρι να δοθεί λύση για να μην επαναληφθούν αυτές οι τριτοκοσμικές εικόνες..

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.