Εξιχνιάστηκαν άμεσα τρείς (3) περιπτώσεις κλοπών στη Χίο ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός Εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του δράστη σε συναφείς πράξεις

 

Εξιχνιάστηκαν άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, τρείς (3) περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν την Παρασκευή (09-09-2022), στη Χίο.

Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη την Παρασκευή (09-09-2022) στη Χίο, 26χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, πρωινές ώρες χθες στην παραπάνω περιοχή, ο δράστης αφαίρεσε από την κατοχή ημεδαπής κινητό τηλέφωνο. Επίσης, όπως διακριβώθηκε διέρρηξε δύο (2) σταθμευμένα οχήματα στην ίδια περιοχή, απ’ όπου αφαίρεσε τσάντες με ρούχα και διάφορα τιμαλφή, προκαλώντας και φθορές.

Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ που είχε στην κατοχή του ο δράστης.

Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του δράστη σε συναφείς πράξεις.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.