Πρόγραμμα επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας 12- 16 Σεπτεμβρίου

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία σε Δήμους της Αττικής και νομούς όλης της χώρας, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς και ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας Αθανάσιος Μπαλέρμπας θα βρεθούν στους Δήμους Πυλαίας – Χορτιάτη και Βόλβης στην Β’ εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης θα επισκεφτούν το Δήμο Νέας Ιωνίας.

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Δια Βίου Μάθησης Γιώργος Βούτσινος θα βρεθούν σε Δήμους της Α’ Θεσσαλονίκης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.