Εξιχνιάστηκε κλοπή σε οικία στη Χίο

 

Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός για την εμπλοκή του στην υπόθεση αυτή και σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν -6- όπλα

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε πριν από ένα χρόνο περίπου, σε οικία στην ευρύτερη περιοχή της Χίου.

Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός για την εμπλοκή του στην υπόθεση αυτή και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για το αδίκημα της κλοπής, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, ο δράστης μπήκε παραβιάζοντας παράθυρο σε οικία ημεδαπού στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσε -2- κυνηγετικά όπλα, -100- φυσίγγια και ηλεκτρικό εργαλείο (επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι).

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα -2- προαναφερόμενα κυνηγετικά όπλα, καθώς και -4- ακόμη όπλα για τα οποία δεν διαπιστώθηκε το σύννομο της κατοχής τους.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.