Εορτασμός για την ημέρα Εθνικής Αντίστασης

 

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου γιορτάζεται η ημέρα Εθνικής Αντίστασης με προγραμματισμένες δραστηριότητες εντός των εκδηλώσεων:

07:00 Τέλεση Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου  Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ. Μάρκου

 10:00  Τέλεση Αρχιερατικής Δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χίου, με επίκαιρη ομιλία από την κα Βηθλεέμ Λαδά,  εκπαιδευτικό της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου.

10:30  Τέλεση Τρισάγιου και Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης (έναντι ξενοδοχείου «Χανδρής»).

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Γενικός σημαιοστολισμός σε όλη την επικράτεια από την 8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 26ης Νοεμβρίου 2023.

Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του  Δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. & των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, σύμφωνα με το ΦΕΚ 3424 Β΄.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ:

Η Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών & Οινουσσών τα σχετικά με τις Ιερές Ακολουθίες, η 96 Α.Δ.Τ.Ε. τη συμμετοχή του Στρατού στις εκδηλώσεις, ο Δήμος Χίου τη φωταγώγηση των Δημοτικών Καταστημάτων και τον σημαιοστολισμό και ευπρεπισμό των χώρων εκδηλώσεων και η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου την τάξη.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ:

  • Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών & Οινουσσών
  • 96 Α.Δ.Τ.Ε.
  • Δήμος Χίου
  • Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου

ΤΕΛΕΤΑΡΧΗΣ:

κ. Ιωάννης Πετρής, εκπαιδευτικός & υπεύθυνος Γραφείου Φυσικής Αγωγής & Σχολικού Αθλητισμού Χίου της Δ.Δ.Ε. Χίου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.