Επίσκεψη Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη στον Συνεταιρισμό Πέτρας

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης επισκέφτηκε σήμερα 21.06.2023 τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πέτρας συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στρατή Τσομπανέλλη.

Ο Περιφερειάρχης ξεναγήθηκε στους χώρους του Συνεταιρισμού, το Τυροκομείο, το Πρατήριο και το Ελαιοτριβείο και ενημερώθηκε από τους συνεταιριστές για την διαδικασία παραγωγής, τα προϊόντα που εξάγονται και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τα μέλη του Συνεταιρισμού ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την μεγάλη συμβολή της Περιφέρειας στην ανάκαμψη του Συνεταιρισμού η οποία επετεύχθη με την άρση της καραντίνας και την προσπάθεια της κτηνιατρικής υπηρεσίας.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσα την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον Συνεταιρισμό Πέτρας και με χαρά άκουσα από τα μέλη του Συνεταιρισμού ότι η Περιφερειακή Αρχή έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ανάκαμψη του  μέσω της άρσης της καραντίνας. Συγχαίρω τους συνεταιριστές για την προσπάθεια  και τα στελέχη της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας γιατί βρίσκονται δίπλα τους με πνεύμα συνεργασίας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.»

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.