Επίσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Δάφνης – Υμηττού

Τον Δήμο Δάφνης – Υμηττού επισκέφτηκαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών και Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΔ Διονύσης Χατζηδάκης, οι βουλευτές του Νοτίου Τομέα Αθηνών Άννα Καραμανλή και Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, ο Οργανωτικός Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων ΝΔ Μένιος Κορομηλάς, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Μίλτο Μπαντή και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Δάφνης- Υμηττού Σταύρο Μητροθανάση.

 

Η επίσκεψη των στελεχών του κόμματος, ξεκίνησε από το Δημαρχείο, όπου συνομίλησαν με τον Δήμαρχο Τάσο Μπινίσκο για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει θέσει η Κυβέρνηση στην διάθεση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα μεγάλα έργα υποδομής που πραγματοποιούνται και την ανάπλαση που προωθείται στο χώρο της ΠΥΡΚΑΛ. Στην συνάντηση συμμετείχαν ακόμη, ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλης Σταυριανουδάκης, οι  Αντιδήμαρχοι  Νικόλαος Τσιλίφης,  Αργυρούλα Βογιατζόγλου, Βερίνα Καρακώνη, Κωνσταντίνος Λιούτας, Νικόλαος Αναστασόπουλος, Χρυσούλα Θάνου, Δημήτριος Γιαννακούρας,  ο πρόεδρος του οργανισμού  Αθλητισμού- Πολιτισμού   Ιωάννης Τζιβελέκας και η πρόεδρος της Φιλοζωικής  Επιτροπής του Δήμου Γεωργία Σκιαδοπούλου.

 

Στην συνέχεια, τα στελέχη του κόμματος περιηγήθηκαν στο εμπορικό κέντρο της περιοχής και επισκέφτηκαν την τοπική λαϊκή αγορά, μιλώντας με εμπόρους, καταστηματάρχες και καταναλωτές.

 

Κατόπιν, ο Γραμματέας, οι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ, επισκέφτηκαν τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, όπου τους υποδέχτηκε ο Κοσμήτορας Κωνσταντίνος Καρτερολιώτης και τους ξενάγησε στους χώρους της σχολής, συζητώντας για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και τη φύλαξη του Πανεπιστημίου.

 

Στη Φιλοζωική Επιτροπή του Δήμου βρέθηκαν στη συνέχεια τα στελέχη του κόμματος. Μέσα στα τελευταία τρία χρόνια έχει δημιουργηθεί πλέον μια ολοκληρωμένη δομή φροντίδας των ζώων που βασίζεται σε εθελοντές και στην προσωπική προσπάθεια των ανθρώπων που στηρίζουν την πρωτοβουλία στην καθημερινότητα. Η Επιτροπή έχει δημιουργήσει προγράμματα υιοθεσίας αδέσποτων και στειρώσεων, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι υπεύθυνοι είναι η πρώτη φορά που οι Δήμοι έχουν πρόσβαση σε τόσο πολλούς πόρους για τη φροντίδα των ζώων.

 

Ακολούθησε μια ιδιαίτερα μαζική συνάντηση με στελέχη του κόμματος από τη ΔΗΜΤΟ Δάφνης- Υμηττού αλλά και μέλη της ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

 

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η σημερινή είναι μία από τις επισκέψεις μας στις οποίες μας έχουν τιμήσει τόσα πολλά μέλη και στελέχη του κόμματος και αυτό αποδεικνύει ότι είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα και ότι κάνουμε πράξη αυτό που μας ζήτησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης: να βρισκόμαστε όσο περισσότερο γίνεται δίπλα στην κοινωνία, σε διαφορετικές γειτονιές και πόλεις. Πρώτος στόχος μας είναι να ακούμε  τους πολίτες, τους εκπροσώπους των πολιτών, είτε είναι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είτε είναι στα Επιμελητήρια, αυτούς που εμπιστεύονται οι πολίτες. Να μαθαίνουμε τα προβλήματα, να τα καταγράφουμε και να φροντίζουμε οι ίδιοι να γινόμαστε μέρος της λύσης.

Και δεύτερος στόχος μας είναι να προβάλλουμε το κυβερνητικό έργο. Τα όσα έχει καταφέρει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία τρία και πλέον χρόνια. Θεωρώ ότι και με βάση τις συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως, αλλά και στη χώρα μας, είναι δουλειά που έχει αποτύπωμα στην καθημερινότητα των πολιτών.

 

Ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση προτείνουν λύσεις οι οποίες υιοθετούνται και εφαρμόζονται από όλη την Ευρώπη, είτε αφορούν στην ενεργειακή κρίση, είτε νωρίτερα στον εμβολιασμό. Η προηγούμενη κυβέρνηση ντρόπιαζε την χώρα διεθνώς. Πρέπει να μιλήσουμε για την ταχύτητα έκδοσης των συντάξεων, για την ψηφιοποίηση του κράτους, για την πρόσληψη υγειονομικών.

 

Πρέπει εμείς να μιλήσουμε για το κυβερνητικό έργο -και αυτό είμαστε εδώ να κάνουμε-. Να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Ούτε ότι οι πολίτες γνωρίζουν όλα όσα έχει πράξει η Κυβέρνηση.

 

Να μιλήσουμε για το έργο στους Δήμους και τις Περιφέρειες που χρηματοδοτούνται μέσω των προγραμμάτων «Αντώνης Τρίτσης» και «Φιλόδημος ΙΙ», για έργα υποδομής, για την προστασία των ζώων, για την δημιουργία υποδομών για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

 

Να μιλήσουμε για το έργο στην Παιδεία, για το γεγονός ότι τα σχολεία άνοιξαν πλήρως επανδρωμένα και σε εκπαιδευτικό προσωπικό και σε υλικοτεχνική κάλυψη. Να μιλήσουμε για το έργο στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση με τα βιομηχανικά διδακτορικά, το εσωτερικό Erasmus και πάνω από όλα την ασφάλεια των φοιτητών και των καθηγητών.

 

Αν όλα αυτά τα επικοινωνήσουμε, μακριά από το κλίμα τοξικότητας που επιχειρεί να καλλιεργήσει η αντιπολίτευση, τότε θα έχουμε ξανά μια ισχυρή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας που θα συνεχίσει να πηγαίνει τη χώρα μπροστά, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον στις επόμενες γενιές».

 

Στην επίσκεψη στον Δήμο Δάφνης- Υμηττού συμμετείχαν ακόμη η πολιτεύτρια Δήμητρα Αράπογλου, οι Επικεφαλής των Θεματικών Τομέων της ΝΔ Ντόρα Πάλλη, Ιωάννα Γκελεστάθη και Τάσος Κορίλλης, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Βασίλης Κατσαρός, Δανάη Προκόβα, Μανώλης Μιγαδάκης, Βασίλης Γακόπουλος, Γιάννης Μπάντος, Δημήτρης Γκουλής, και τα μέλη του ΕΓ της ΟΝΝΕΔ Παναγιώτης Λεμπέσης και Δημήτρης Ράπτης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.