Προς κάθε κατεύθυνση: Ντόμπρα και Σταράτα!

Τελευταία άκουσα να σχολιάζουν πίσω από την πλάτη μου είτε καλοπροαίρετα είτε με κακία και μικρότητες το ποιος είναι αυτός που θα γράφει και θα σχολιάζει την επικαιρότητα … με καυστικό τρόπο τα καλώς ή τα κακώς κείμενα της επικαιρότητας!

Διευκρινίζεται ότι η σελίδα μου και τα δημοσιεύματα μου είναι προς όλους προσβάσιμα και όποιος θέλει μπορεί να γράψει και να σχολιάσει από κάτω τα σχόλια και τις απόψεις του! Δέχομαι όλες τις κριτικές είτε θετικές…. και πρωτίστως τις αρνητικές …. γιατί δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις ή τα ίδια πιστεύω ή θρησκευτικές ή πολιτικές και ιδεολογικές συμπεριφορές! Είμαι ενεργός πολίτης με ελεύθερη βούληση και ανήσυχο πνεύμα και μυαλό και λέω και γράφω την γνώμη μου με παρρησία δίχως φόβο και πάθος! Τώρα εάν έχω γράψει τέσσερα βιβλία για τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου…το οφείλω στην Ιουλία μου… και δεν καβάλησα το καλάμι να με πουν συγγραφέα γιατί ούτε είμαι ούτε το θέλω… έχω κάνει τόσα πολλά επαγγέλματα στην ζωή μου που είμαι υπερήφανος για όλα…… επίσης διευκρινίζεται ότι τα βιβλία μου που υπάρχουν ή αυτό που εκκολάπτεται και γίνεται Προδημοσίευση για τα Ιατρικά Γεγονότα της Χίου 1963-1980 με την περιρρέουσα Ιατρική ατμόσφαιρα της εποχής εκείνης δεν γίνεται για εμπορικούς σκοπούς… γιατί δεν τα πουλάω!

Διατίθεται δωρεάν σε φίλους και γνωστούς που θέλουν να τα διαβάσουν εφόσον υπάρχει επάρκεια! Η πνευματική ιδιοκτησία δεν είναι εμπόρευμα προς πώληση! Η Προδημοσίευση δεν γίνεται για διαφημιστικούς λόγους αλλά για να μην χαθούν τα γεγονότα και να υπάρχουν ηλεκτρονικά καταγεγραμμένα για τυχόν μελλοντική στραβοπατησιά στην ζωή μου ! Αυτά προς αποφυγήν κάθε κακόβουλης σκέψης και παρεξήγησης!

Καλό ξημέρωμα!

Χίος, 5 Μαϊου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.