Επιμελητηρίου Χίου: Νέα ψηφιακή εφαρμογή “Το είδα, το προτείνω”

 

Διαθέσιμη είναι πλέον η νέα ψηφιακή εφαρμογή του Επιμελητηρίου Χίου «Το είδα, το προτείνω» η οποία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου του Επιμελητηρίου Χίου «Ολοκληρωμένες Ψηφιακές Υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Χίου».

Η νέα πλατφόρμα αποτελεί ένα αποθετήριο καλών πρακτικών, όπου ο καθένας θα μπορούσε να συνεισφέρει με παραδείγματα (best practices) που αφορούν διάφορα θέματα όπως καθημερινότητας, τουρισμό, τεχνικά έργα, παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε Δημότες, κοινωνικό έργο, εθελοντικές δράσεις, καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές κ.α.

Η σημασία της δημιουργικότητας, των νέων ιδεών, αλλά και των καλών πρακτικών στον κόσμο των επιχειρήσεων και όχι μόνο, είναι κεφαλαιώδους σημασίας.

Η εφαρμογή είναι ήδη ενσωματωμένη στο Portal του Επιμελητηρίου Χίου (chioschamber.gr).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν στην εφαρμογή μέσω του url: https://ideation.chioschamber.gr/ και αφού κάνουν εγγραφή, να αναρτήσουν και να συνεισφέρουν με καινοτόμες πρακτικές που έχουν δει και θα ήθελαν να υλοποιηθούν.

Πάρε μέρος στην αλλαγή! Βελτίωσε την καθημερινότητά σου!

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου

Παντελής Λεγάτος

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.