Επισκέφθηκε το Γηροκομείο η ομάδα του Ξενώνα «Ψυχαργώ»

Η επιστημονική πολυκλαδική ομάδα του Ξενώνα «Ψυχαργώ» παρουσία της Διοικήτριας και του Αντιπροέδρου κ. Ευάγγελου Μελιτζάνη πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Γηροκομείο όπου συνάντησαν το ΔΣ του Ιδρύματος και τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Τσάκο όπου αντάλλαξαν απόψεις για τη λειτουργία του ιδρύματος και έγινε ξενάγηση και γνωριμία με τους διαμένοντες στο χώρο αυτό. Η φιλοξενία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη ζεστασιά και ανταλλαγή αγάπης και όλοι αποχωρήσαμε από το Γηροκομείο με τις δυνατότερες ευχές των παρευρισκομένων. Το σημαντικότερο για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας είναι να αισθάνονται χρήσιμοι, να νοιώθουν ότι τους χρειαζόμαστε και να τους μεταφέρουμε με κάθε τρόπο τη χαρά και την ικανοποίηση. Η φυσική φθορά δεν πρέπει να ερμηνευτεί από μέρους μας αδυναμία αλλά ως εποικοδομητική εμπειρία για όλους τους νεότερους.

Συγχαρητήρια στο θεάρεστο έργο που επιτελείται στον οίκο ευγηρίας στα Καρδάμυλα, στον πρόεδρο κ. Γ. Τσάκο, στο Δ.Σ., στο Διευθυντή και στο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων. Η ομάδα του Ψυχαργώ και οι ένοικοι έδωσαν την παρουσία τους με τις χειροτεχνίες τους και τη νησιώτικη μουσική τους από φίλους του Ξενώνα Ψυχαργώ αφιερωμένη στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, στη διάρκεια ενός φιλόξενου γεύματος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.