Επιτέλους ένας σοβαρός και υπεύθυνος πρωθυπουργός!

Πάρα πολλά χρόνια είχαμε να δούμε έναν υπεύθυνο και σοβαρό πρωθυπουργό που να τον εμπιστεύεται η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού! Όχι μόνο λίγα λόγια, αλλά πλήθος έργων ενεργειών και δράσεων σε όλους τους τομείς της οικονομίας και σ’όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της κυβέρνησης!

Οργάνωση και ενορχήστρωση και προγραμματισμός σε όλους τους τομείς εργασίας υγείας άμυνας και ασφάλειας της χώρας μας! Είναι εκ των πραγμάτων προς το παρόν προτού κλείσει ακόμη ένας χρόνος διακυβέρνησης της χώρας από τους πλέον σημαντικούς και αξιόλογους πολιτικούς ηγέτες με πυγμή και αποφασιστικότητα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και με πλήρη έλεγχο του κυβερνητικού έργου! Προς το παρόν ότι λέει και εξαγγέλλει το εφαρμόζει και το πραγματοποιεί στην εντέλεια! Έκανε και πάλι μετά από πολλές δεκαετίες την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες υπερήφανους δίχως να ντρέπονται για την μιζέρια και την κακομοιριά που μας έδερνε ειδικότερα τα τελευταία δέκα χρόνια! Σταματήσαμε να τρώμε σφαλιάρες από τους συνεταίρους φίλους μας και να γινόμαστε οι επαίτες και οι κουρελήδες στην παγκόσμια πολιτική σκακιέρα! Δεν θα αναφέρω στις σημερινές εξαγγελίες γιατί έχουν προβληθεί από όλα τα ΜΜΕ εθνικά και διεθνή. Εύχομαι να πάνε όλα τα μέτρα κατ ευχήν και να ευοδωθούν οι προσδοκίες και η ελπίδα που προσδοκούν όλοι οι Έλληνες πολίτες!
Καλό απόγευμα!
Με αισιοδοξία για ένα μέλλον χαρούμενο και δημιουργικό!
Χίος 20 Μαϊου 2020
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.