Εργασίες για τη βελτίωση πεζοδρομίων στην οδό Καλουτά

 

 

Στα πλαίσια  του έργου «Βελτίωση πεζοδρομίων και προσβασιμότητας στην οδό Καλουτά», θα εκτελεστούν σήμερα   εργασίες στα πεζοδρόμια στην οδό Καραολή & Δημητρίου και στην οδό Καλουτά .

Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών που πρόκειται να ακολουθήσουν, θα πραγματοποιηθεί:

– ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΕΝΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ των οχημάτων και δίκυκλων επί της οδού Καραολή & Δημητρίου και επί της οδού Καλουτά από την διασταύρωσή της με την οδό Χάνδακος (ύψος φωτεινών σηματοδοτών) έως την διασταύρωσή της με την οδό Χαρ. Αλοιμονάκη στο ρεύμα κυκλοφορίας από την πόλη της Χίου προς το Γενικό Νοσοκομείο Χίου (βόρεια). Η ρύθμιση της κυκλοφορίας για τα οχήματα και τα δίκυκλα που θα κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνει επί τόπου από το προσωπικό του έργου σήμερα Τετάρτη  που θα εκτελεστούν οι εργασίες σκυροδετήσεων τμήματος των πεζοδρομίων στα πλαίσια του έργου έως το πέρας αυτών.

Παρακαλούνται οι πεζοί και οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που θα εκτελούνται οι εργασίες.  Επίσης να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.