Ερμαφρόδιτες Προοδευτικές Δυνάμεις

Βλέποντας εδώ και 33 μέρες την συμπεριφορά όλων αυτών των κατά φαντασίαν Προοδευτικών Δημοκρατών της ακροαριστερόστροφης και ακροδεξιόστροφης κομματικής κουλτούρας από την έναρξη του ολέθρου πού σπέρνει ο τρελός και Σχιζοφρενής ΠΟΥΤΙΝ και τα τελευταία γεγονότα με τις διάφορες εκδηλώσεις αλλά και τοποθετήσεις με συναυλίες και σχόλια σε πολλά ΜΜΕ μου ήρθε στο μυαλό μου μία και μοναδική λέξη που μπορώ να χαρακτηρίσω όλους αυτούς πού κόπτονται για την δημοκρατία και η λέξη αυτή είναι: ” Ερμαφρόδιτοι Προοδευτικοί ” !
Και για εμπεριστατωμένη τεκμηρίωση εξηγώ το τι θα πει ” Ερμαφρόδιτος Οργανισμός “
Στην βιολογία ” Ερμαφρόδιτος ” είναι ένας οργανισμός πού έχει γεννητικά όργανα που συνδέονται φυσιολογικά με το θηλυκό και με το αρσενικό φύλο.
Υπάρχουν ομάδες ζώων (κυρίως ασπόνδυλα) που δεν έχουν ξεχωριστά φύλα.
Σε αυτά τα ζώα ο Ερμαφροδιτισμός είναι μία φυσιολογική κατάσταση που επιτρέπει μια μορφή σεξουαλικής αναπαραγωγής κατά την οποία δύο σύντροφοι μπορούν να λειτουργήσουν και ως ” θηλυκό ” ή ως “αρσενικό ” .
Σ αυτή την κατηγορία είναι η πλειοψηφία των χιτωνόζωων, των πνευμονοφόρων, των σαλιγκαριών και των γυμνοσαλιγκαριών ή όπως αλλιώς τους λέμε γυμνοσάλιακες.
Επίσης ερμαφροδιτισμός υπάρχει και σε ορισμένα είδη ψαριών.
Για τους ανθρώπους ερμαφροδιτισμός είναι η περιγραφή για τα διφορούμενα γεννητικά όργανα και γονιδιακό μωσαϊκό σε γονοχωριστικά είδη και χρησιμοποιείται η λέξη ίντερσεξ που είναι ” “επιστημονικά ευλογοφανής και κλινικά προβληματική “.
Συμπερασματικά βλέπω ότι η όλη συμπεριφορά όλων αυτών των κομμάτων της αριστερίλας που κόπτονται για την δημοκρατία και τα λαϊκά στρώματα ότι είναι όπως οι γυμνοσάλιακες δηλαδή Ερμαφρόδιτοι και είναι και με τον θύτη και με το θύμα…και με τον Αστυφύλαξ και με τον Χωροφύλαξ.
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι το θύμα δηλαδή ο Ουκρανικός λαός φταίει για την εισβολή του Σχιζοφρενούς ΠΟΥΤΙΝ στην πατρίδα τους και τον Όλεθρο και την καταστροφή με χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες και εκατομμύρια πρόσφυγες γυναίκες και παιδιά γέροντες και γριούλες και την ισοπέδωση πόλεων και χωριών.
Φαίνεται ότι όλοι αυτοί οι Ερμαφρόδιτοι Προοδευτικοί γυμνοσάλιακες της αριστερίλας έχουν ως πρότυπο Δημοκρατίας τον χασάπη εγκληματία Δικτάτορα και Σχιζοφρενή με την ιδεολογία του Ολοκληρωτισμού!
Η Δημοκρατία έχει την ρίζα της στην Ελλάδα και μάλιστα από τις πρώτες Δημοκρατίες ξεκίνησε στην Χίο πρίν το 800 πχ και μάλιστα υπάρχει και νόμισμα τετράδραχμο 420πχ και ενώ υπήρχε Βασιλεία γινόταν εκλογές με την ανάδειξη των λεγόμενων Δημάρχων που διαφέντευαν τα της πόλεως και της δημοκρατίας.
Ενώ είδαμε σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και της υφηλίου να γίνονται εκδηλώσεις υπέρ της Ουκρανίας….δυστυχώς στην Ελλάδα και στην Αθήνα που πρωτοστάτησε όλη η αριστερίλα του καλλιτεχνικού και του Σκεφτόμενου Πνευματικού χώρου προσπάθησαν με κάθε τρόπο αντί να βροντοφωνάξουν εναντίον της Ρωσίας και του Εγκληματία Σχιζοφρενή ΠΟΥΤΙΝ φώναζαν εναντίον του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η μεγάλη ξεφτίλα της υπόθεσης ότι δεν είχαν ούτε μία σημαία της Ουκρανίας!
Γιαυτό ακριβώς το λόγο τους καταγγέλω ότι συμπεριφέρονται σαν γυμνοσάλιακες και ως Ερμαφρόδιτα Προοδευτικά εξαφτέρυγα της μαμάς τους Σοβιετικής Ένωσης του Ολοκληρωτισμού του κουμμουνιστικού φασισμού και είναι συνένοχοι με την ανοχή τους της γενοκτονίας του Ουκρανικού λαού!
Καλό ξημέρωμα Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης!
Εύχομαι να δούμε το φώς της ΕΙΡΗΝΗΣ!
Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σαν σήμερα το 1822 ξεκίνησε η μεγάλη σφαγή της Χίου από τους Τουρκαλάδες γείτονες μας!
Σημαδιακή μέρα!!!
Χίος 30 Μαρτίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.