ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ»

 

Γράφει ο Αναστ. Ι. Τριπολίτης, Ιατρός, Μέλος του Δ.Σ. του «Δρομοκαϊτείου» ΨΝΑ και Ιδρυτής του Σωματείου «Οι Φίλοι του Δρομοκαϊτείου Θεραπευτηρίου»

 

Λαμβάνοντας κατά τακτικά χρονικά διαστήματα την εφημερίδα «Δρόμοι Ψυχής» (τριμηνιαία έκδοση) που εκδίδει το πιο πάνω Σωματείο[1], μάθαμε ότι καλούμεθα (αντιγράφω): «Τρίτη 23 Nοεμβρίου 2021 και ώρα 5 μ.μ. σε αίθουσα του Δήμου Φιλοθέης (Π. Καλλιγά 31)» κλπ.

Αφού λοιπόν μαζευτήκαμε 18 άτομα(!!!) και περιμέναμε επί 1 ώρα, νομιμοποιηθήκαμε να προχωρήσομε στην προαναφερθείσα Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΘΑ. Έτσι, μετά την εκλογή Προεδρείου της Γ.Σ., τον λόγο πήρε η Πρόεδρος του Σωματείου κ. Ανδρονίκη Σκαρβέλη και διάβασε τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό από 14/02/2019 έως 20/11/2020. Αφού έγινε Έγκριση Πεπραγμένων και Διαχείρισης, και αφού το αποχωρούν Δ.Σ. απηλλάγη από κάθε διαχειριστική και διοικητική ευθύνη, ακολούθως προχωρήσαμε στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Αντιγράφω τα ονόματα του ψηφοδελτίου (τιμής ένεκεν). Το Δ.Σ. είναι 11μελές, και οι υποψήφιοι/υποψήφιες ήσαν 12. Κάποια όμως δήλωσε κώλυμα! Έτσι εξελέγησαν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ:

Η συγκέντρωση τελείωσε με κέρασμα.

Λησμόνησα να αναφέρω ότι το Σωματείο εκδίδει μια εφημερίδα ανά τρίμηνο με τίτλο «Δρόμοι Ψυχής». Την εφημερίδα επιμελούνται (κυρίως) η Πρόεδρος κ. Νίκη Σκαρβέλη και ο κ. Ευάγγελος Ναλπάντης. Η εφημερίδα είναι το καμάρι των Σωματείων μας, από όλες τις απόψεις!

Εύχομαι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει καλή συνέχεια και υπόσχομαι ότι θα έχει την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή μας!…

 

Πάντα με ΑΓΑΠΗ,

Αναστ. Ι. Τριπολίτης

Ιατρός και πρ. Πρόεδρος

Δ.Σ. «Δρομοκαϊτείου»

 

 

Υ.Γ.: Το Σωματείο το δημιούργησα το 1988, έχοντας ως πρότυπο το Καταστατικό του Σωματείου του Νοσοκομείου Χάμμερσμιθ (Λονδίνο) όπου υπηρέτησα επί 4 συναπτά έτη.

 

[1]  Δεν εστάλησαν προσκλήσεις.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.