Ευχαριστίες από τον απερχόμενο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, κ. Αιμιλιανό Ευαγγελινό

 

Με την ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων των νέων Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ολοκληρώνεται η διετής θητεία μου ως Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών.

Υπήρξε για μένα μια πολύ δύσκολη διετία λόγω της πανδημίας, γεμάτη αγωνίες, συγκινήσεις, εντάσεις και πολλή δουλειά. Μου δόθηκε όμως η ευκαιρία να συνεργαστώ με όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο της εκπαίδευσης και να κατανοήσω τα προβλήματα, τις δυσκολίες και τη μεγάλη ευθύνη που απορρέει από μια τόσο σημαντική θέση στην ιεραρχία της εκπαίδευσης.

Σήμερα, τους αποχαιρετώ όλους με μεγάλη συγκίνηση -ανθρώπινο άλλωστε – χωρίς πικρία, με την πεποίθηση και την ικανοποίηση ότι επιτέλεσα το καθήκον μου στο ακέραιο, με υπευθυνότητα, ξεπερνώντας πολλές φορές τις αντοχές μου. Προσπάθησα κάθε φορά να αμβλύνω  καταστάσεις και να κρατήσω ένα ήρεμο κλίμα συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων  έχοντας ως γνώμονα πάντα το συμφέρον της εκπαίδευσης και το καλό των συναδέλφων και των μαθητών μας στις σχολικές μονάδες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι βοήθησαν να φέρουμε εις πέρας το έργο αυτό.

Καταρχάς την Περιφερειακή Διευθύντρια Βορείου Αιγαίου, κα. Μαρία Παπαδανιήλ, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου κ. Αριστείδη Κελεπερτζή και τα στελέχη της Περιφερειακής Διεύθυνσης για την άψογη συνεργασία.

Τους συναδέλφους στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Χίου που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά και τους συναδέλφους στις σχολικές μονάδες, Διευθυντές, καθηγητές και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Χίου.

Θερμές ευχαριστίες στους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α  και Β βαθμού, για την έμπρακτη συμπαράσταση στα θέματα που ανέκυψαν και τις λύσεις που προώθησαν για την εκπαίδευση στο νησί μας.

Να ευχαριστήσω θερμά τον Ιατρικό σύλλογο και το Νοσοκομείο Χίου για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Ακόμη, ευχαριστώ εγκάρδια και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την συνεισφορά τους στον τομέα της άμεσης και σωστής πληροφόρησης μαθητών και γονέων.

Τέλος, εύχομαι καλή θητεία και κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, στη νέα Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, κα. Ευτυχία Βλυσίδου και στη νέα Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου κα. Αικατερίνη Στρατάκη

Σας ευχαριστώ όλους.

 

Με εκτίμηση

Αιμιλιανός Ευαγγελινός

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.