Ευχαριστίες του Δ.Σ της ΠΕΣ ΝΑΤ για την βραδιά υπέρ του Γηροκομείου Χίου

Το Δ.Σ της ΠΕΣ ΝΑΤ, ευχαριστεί θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην χθεσινή μουσική βραδιά Αγάπης που συνδιοργάνωσε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Άρτιον» για την οικονομική ενίσχυση του Γηροκομείου Χίου.

Πιστεύουμε ότι ήταν πράγματι μια πολύ ωραία βραδιά λαμβάνοντας υπόψιν το γλέντι κατά την διάρκεια της βραδιάς, αλλά και των θερμών και θετικών σχολίων που πήραμε με το πέρας της εκδήλωσης.

Η ΠΕΣ ΝΑΤ προσέφερε το ποσόν των 300 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Γηροκομείου Χίου, και όπως μάθαμε μαζεύτηκε ένα καλό ποσόν από τον οβολό των παρευρισκόμενων.

Ευχαριστούμε θερμά τους μουσικούς, Δημήτρη Τζούμα, Κώστα Παλαιολόγο, και τον ακούραστο Γιάννη Παραδείση που αφιλοκερδώς μετείχαν στην εκδήλωση, καθώς την Διεύθυνση και το προσωπικό του Ξενοδοχείου «Ελληνικό Κάστρο».

Η ΠΕΣ ΝΑΤ εκτός των άλλων, δηλώνει παρών σε ότι έχει να κάνει με εκδηλώσεις για τέτοιους σκοπούς όπως η χθεσινοβραδινή.

 

Με εκτίμηση                                                                                                                                        Δ.Σ ΠΕΣ ΝΑΤ

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.