Εύχομαι αυτές οι μέρες να φωτίζουν τις καρδιές μας, να  δίνουν δύναμη για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες της ζωής και να δείχνουν την πορεία για μια δίκαιη κοινωνία

 

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνου Για το Άγιο Πάσχα.

 

Με κατάνυξη βιώνει η Χριστιανοσύνη το Θείο Δράμα των Παθών του Κυρίου και την Κορύφωσή του που οδηγεί στο χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως προαναγγέλλοντας το τέλος μιας σκληρής δοκιμασίας.

Η Θυσία του Θεανθρώπου και το Θαύμα της Αναστάσεως, γεμίζουν τις  ψυχές μας με ελπίδα, πίστη και προσφορά, ενώ διάχυτη είναι η αποφασιστικότητα για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Το Ανέσπερο Φως της Αναστάσεως του Κυρίου ας οδηγήσει τα βήματά μας, με τις πανανθρώπινες αξίες της αγάπης, της ομοψυχίας και της ειρήνης.

Αυτές τις στιγμές της βαθιάς κατάνυξης η σκέψη, είναι σε εκείνους που δίνουν, καθημερινά τη μάχη από την πρώτη γραμμή, για να νικήσουμε την πανδημία και να επιστρέψουμε, σε μια κανονική ζωή.

Εύχομαι αυτές οι μέρες να φωτίζουν τις καρδιές μας, να  δίνουν δύναμη για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες της ζωής και να δείχνουν την πορεία για μια δίκαιη κοινωνία.

Χρόνια πολλά με υγεία, χαρά, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου

Παντελής Μπουγδάνος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.