Ε.Μ.Χ: Ξεκινούν οι αιτήσεις καταχώρησης καλλιέργειας

Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου ενημερώνει τα μέλη της, ότι ανοίγει η πλατφόρμα του συστήματος καταχώρησης των Δηλώσεων Καλλιέργειας Ε.Μ.Χ.  Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, οι παραγωγοί, οφείλουν να συνδεθούν στο λογαριασμό τους μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας “myemx.gr”, και να καταχωρήσουν με σχετική δήλωση, στοιχεία που σχετίζονται με τις ιδιόκτητες καλλιέργειές τους, όπως τα αγροτεμάχια, τις μαστίχο – καλλιέργειες και τα ελαιόδεντρα, καθώς και τις σιτοκαλλιέργειες, όπως και άλλες φυτεύσεις που αξιοποιούν για την παραγωγή και πώληση.

H Δήλωση Καλλιέργειας καθίσταται απαραίτητη τόσο για την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών όσο και το ίδιο το μέλος της, διότι θα μπορέσει να το βοηθήσει ως προς τον προγραμματισμό της παραγωγής, ενώ θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν δράσεις που θα ωφελήσουν τους παραγωγούς. Για περεταίρω πληροφορίες το τηλέφωνο που διατίθεται είναι το 22710 21001#0, ή μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα οδηγιών.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.