Στηρίζει ο Δήμος τους υπαλλήλους καθαριότητας για την μετατροπή σύμβασης αορίστου χρόνου

Ένα από τα θέματα ημερήσιας διάταξης που ανέκυψε στη Δημοτική Επιτροπή, αποτέλεσε την αναδιάρθρωση της συμβάσεως εργασίας των εργαζομένων καθαριότητας εξωτερικού χώρου, από εποχικές σε αορίστου χρόνου. Κατά το συγκεκριμένο ζήτημα, ο Δήμος φαίνεται να στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Χίου κ. Γιάννης Μαλαφής, ανέφερε πως είναι ανάγκη να βρεθεί ένας αρμόδιος εκπρόσωπος του Δήμου, κατά τη διαδικασία εκδίκασης της υπόθεσης, ο οποίος θα υποστηρίξει τη συνεχή εργασία των 24 εργαζομένων, οι οποίοι παρά την υπογραφή οχτάμηνης σύμβασής τους, καλύπτουν σε μόνιμη βάση της ανάγκες του Δήμου. Υπό αυτές τις προθέσεις, ο δικηγόρος των εργαζομένων κ. Νύκτας Νίκος, φάνηκε ευχαριστημένος με την απόφαση που λήφθηκε από τους αιρετούς, ενώ ο ίδιος θα προχωρήσει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη στο πρόσωπο των 24 υπαλλήλων καθαριότητας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.