Ημερίδα με θέμα: «Ακτοπλοϊκή Συγκοινωνία και Μεταφορικό Ισοδύναμο» στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο

Με την 844/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου εγκρίθηκε η φιλοξενία του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.) στο Δήμο Χίου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Καταστήματος «Ανδρέας Λοϊζος» την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 στις 10:30 π.μ.

Το πρώτο μέρος του Συμβουλίου θα είναι ανοικτό για το κοινό και τους φορείς του νησιού. Την επόμενη μέρα 11 Δεκεμβρίου 2018 οι εργασίες θα συνεχιστούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δ.Χίου με ημερίδα, το θέμα της οποίας θα είναι «Ακτοπλοϊκή Συγκοινωνία και Μεταφορικό Ισοδύναμο».

Στην ημερίδα αυτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Υπουργείου Ναυτιλίας θα τοποθετηθούν παράγοντες της Ελληνικής Ακτοπλοΐας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και εκλεκτοί ομιλητές αναπτύσσοντας τις θέσεις τους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.
«Καλούμε το Χιώτικο Λαό μεμονωμένα ή μέσω των συλλογικών οργάνων του να συμμετέχει καταθέτοντας εμπεριστατωμένες προτάσεις σ’ αυτή τη μοναδική ευκαιρία που δίνεται στο νησί μας να διοργανώσει Σ.Α.Σ. με την παρουσία στελεχών και ομιλητών, μεταξύ των οποίων ο Αν. Υπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Διονύσιος Τεμπονέρας» αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου ο Δήμος Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.