“Συνεργασία επαγγελματία ψυχικής υγείας με διερμηνέα/μεταφραστή στην προσφυγική συνθήκη” Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Χίο

Το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου διοργανώνουν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Συνεργασία επαγγελματία ψυχικής υγείας με διερμηνέα / μεταφραστή στην προσφυγική συνθήκη».

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας που εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν άμεσα σε δομές για πρόσφυγες και μετανάστες, σε επαγγελματίες υγείας που εργάζονται σε πλαίσια ψυχικής υγείας και σε διερμηνείς /μεταφραστές που συνεργάζονται ή πρόκειται να συνεργαστούν με επαγγελματίες / δομές που προσφέρουν υπηρεσίες ψυχικής υγείας / φιλοξενούν πρόσφυγες.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εισαγωγή και εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις βασικές αρχές και κατευθυντήριες οδηγίες που διέπουν την αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ επαγγελματιών / ψυχικής υγείας με διερμηνείς / μεταφραστές στην προσφυγική συνθήκη.

Τόπος: Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, Εγκρεμού 30, Χίος

Χρόνος: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 , 13:00 μμ – 18:00 μμ

Διάρκεια: 5 ώρες

Εισηγήτρια: Μαριάννα Ασημακοπούλου, Ψυχολόγος, Κέντρο Ημέρας «ΒΑΒΕΛ»

Εγγραφές δεκτές μέχρι: 14 Δεκεμβρίου 2018

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ

Πρόγραμμα, Ενημερωτικό Έντυπο, Δήλωση Συμμετοχής διαθέσιμα στο https://kpechios.gr/ta-nea/49-tmima-epistimonikis-tekmiriosis-kai-ekpaidefsis/511-synergasia-epaggelmatia-psyxikis-ygeias-me-metafrasti

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.