Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου συγχαίρει τα μέλη της για τη διάκρισή τους σε υψηλότερες βαθμίδες της Ελληνικής Αστυνομίας

“Με αφορμή τις πρόσφατες έκτακτες κρίσεις αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου συγχαίρει τον Ταξίαρχο κ. Ντουρουντού Ελευθέριο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Βαζούρα Ηλία για την παραμονή τους στην ηγεσία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου αντίστοιχα. Ευχόμαστε στους Αξιωματικούς που κρίθηκαν ως ικανοί, να συνεχίσουν να ασκούν επιτυχημένα τα καθήκοντά τους και να βρίσκονται πάντα δίπλα στους συνάδελφους, μαζί με τους οποίους παρέχουν το αγαθό της ασφάλειας στην Ελληνική κοινωνία.

Επίσης, συγχαίρουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου κ. Αυγερινό Δημήτριο για την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξιάρχου και την παραμονή του στο τιμόνι της Δ.Α. Χίου και του ευχόμαστε κάθε καλό στη μετέπειτα σταδιοδρομία του. Η πολιτεία αναγνώρισε με την προαγωγή του τις ικανότητές του και τη μακροχρόνια προσφορά του στην κοινωνία από θέσεις διοίκησης.

Ακόμα, με θετικά αισθήματα αποχαιρετούμε τον μέχρι πρότινος Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου Ταξίαρχο κ. Σαραντίδη Αντώνιο, ο οποίος τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας. Η παρουσία του στη Σάμο χαρακτηρίστηκε από επαγγελματισμό και φροντίδα για τους αστυνομικούς και τους πολίτες. Τη Διεύθυνση της Δ.Α. Σάμου αναλαμβάνει εκ νέου ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μαϊστρέλλης Δημήτριος, στον οποίο ευχόμαστε υγεία, δύναμη και υπομονή στην άσκηση των καθηκόντων του, έχοντας τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας.

Η Ένωσή μας ευελπιστεί αυτές να είναι οι τελευταίες έκτακτες κρίσεις και παρακαλούμε την νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να μεριμνήσει για την κατάργηση του Π.Δ. 98/2018, με το οποίο οι Αξιωματικοί της Αστυνομίας βρίσκονται συνεχώς σε καθεστώς κρίσεως, με ότι συνέπειες έχει αυτό στην αποδοτικότητα του έργου τους”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.