Η αγωνιστική ομάδα του Ωρίων ΑΠΟ Χίου έλαβε μέρος στο 4ο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Τουρνουά ΑΣ ΠΕΡΑ

Η αγωνιστική ομάδα του Ωρίων ΑΠΟ Χίου έλαβε μέρος στο 4ο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Τουρνουά ΑΣ ΠΕΡΑ, με 9 συμμετοχές (2 απουσίες της τελευταίας στιγμής λόγο Covid-19),  στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών στις  5 και 6/3/2022 με μεγάλη επιτυχία!

Στην κατηγορία των κορασίδων με 28 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα,  η αθλήτρια μας Μπουλά Βασιλική κατέκτησε την 1η θέση και πρόσθεσε άλλο ένα Πανελλήνιο κύπελλο στη συλλογή της, το πρώτο της, στην κατηγορία των Κορασίδων!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (28 συμμετοχές) :

1η    θέση   Μπουλά Βασιλική (Χρυσό μετάλλιο – Κύπελλο)

18η θέση Νούρε Φαμπιόλα (Χάλκινο μετάλλιο στην διαβάθμιση)

19η θέση Νούρε Άντζελα

 ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (13 συμμετοχές) :

7η   θέση   Σγούτα Μαρκέλλα –Ιωάννα

(Στην κατηγορία των παγκορασίδων είχαμε την απουσία 2 αθλητριών μας  Κοντοπούλου Μαρία-Μαρκέλλα και Κοντοπούλου Μυρτώ-Γιούλα.)

 ΠΑΙΔΕΣ (62 συμμετοχές) :

26η θέση  Κοκκώδης Μιχαήλ-Άγγελος

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (42 συμμετοχές) :

22η θέση  Λουρεντζάκης  Αργύρης

39η θέση  Κοντόπουλος  Απόστολος (κατόπιν τελικής κλήρωσης στη διαβάθμιση)

Πολλά συγχαρητήρια στην Μπουλά Βασιλική για την τεράστια επιτυχία της 1ης θέσης, καθώς και σε όλα τα παιδιά και την προπονήτρια του συλλόγου μας Λαμπρινίδη Ρούλα, που έλαβαν μέρος στους αγώνες και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, κάνοντας τον σύλλογο μας για άλλη μία φορά υπερήφανο και γνωστό σε όλη την Ελλάδα.

 

Το Δ.Σ. του ΩΡΙΩΝ Α.Π.Ο. ΧΙΟΥ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.