Η «Ανατομία μιας πτώσης» στην Κινηματογραφική Λέσχη

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη Χίου προσκαλεί όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν την βραβευμένη ταινία γαλλικής παραγωγής, με χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών 2023,  σήμερα 24 Νοεμβρίου και ώρα 20:30 μ.μ. στο Ομήρειο Π.Κ.Δ.Χ, με τίτλο “Ανατομία μιας πτώσης (Anatomie d’une chute)”.

Το είδος της ταινίας είναι δικαστικό θρίλερ διάρκειας 150 λεπτών, υπό το σενάριο Ζιστίν Τριέ & Αρθούρ Χαραρ και σκηνοθεσία Ζιστίν Τριέ. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Σάντρα Ούλερ, Σουάν Αρλό, Σαμουέλ Τις.

Υπόθεση: Τον τελευταίο χρόνο, η Σάντρα, μια Γερμανίδα συγγραφέας, ο Γάλλος σύζυγός της Σάμουελ και ο εντεκάχρονος γιος τους Ντάνιελ ζουν σε μια απομακρυσμένη πόλη στις γαλλικές Άλπεις. Όταν ο Σάμουελ βρίσκεται νεκρός στο χιόνι, έξω από το σαλέ τους, η αστυνομία αναρωτιέται αν αυτοκτόνησε ή σκοτώθηκε. Η αιτία θανάτου μένει αδιευκρίνιστη και η Σάντρα θεωρείται η κύρια ύποπτη. Σιγά σιγά, η δίκη ξεπερνάει τη διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου του Σάμουελ, και μετατρέπεται σε ένα ψυχολογικό ταξίδι στα βάθη της συγκρουσιακής σχέσης του ζευγαριού. Σε αυτό το χιτσκοκικό θρίλερ, η Ζιστίν Τριέ (Sibyl, In Bed With Victoria) δημιουργεί μια περίπλοκη και συναρπαστική ηρωίδα, αμφισβητώντας τις κοινές πεποιθήσεις για τις σχέσεις και την αλήθεια.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.