Ξεκαθαρίζει το τοπίο η «Τριήρης Αναπτυξιακή»

 

Η Τριήρης Αναπτυξιακή Α.Ε αποστέλλει ανακοίνωση περί ισχύουσας ή μη φημολόγησης μονιμοποίησης υπαλλήλων, και δηλώνει ότι:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΤΡΙΗΡΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε» προς ενημέρωση των πολιτών σε σχέση με διάφορα πρόσφατα δημοσιεύματα επιθυμεί να γνωστοποιήσει τα ακόλουθα:

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέγονται ή διορίζονται σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 78 έως 80 του Ν.4548/2018 και το άρθρο 9 του καταστατικού της εταιρίας.

Η προβλεπόμενη διαδικασία προϋποθέτει:

  1. Ορισμό των εκπροσώπων των μετόχων από τα δημοτικά συμβούλια των Δήμων-μετόχων.
  2. Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων με θέμα την τροποποίηση του άρθρου 9 του καταστατικού και ορισμό νέου διοικητικού συμβουλίου.
  3. Ανάρτηση των αποφάσεων στο ΓΕΜΗ, οπότε και συγκροτείται νόμιμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αναλαμβάνει τη Διοίκηση της Εταιρείας κι αποδεσμεύει το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι ετήσιες αποδοχές των εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως ο Διευθύνων Σύμβουλος, αποφασίζονται από την Γενική Συνέλευση των Μετόχων-Δήμων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει τη μορφή της εργασιακής σχέσης των εκτελεστικών μελών του (σύμβαση έργου ή εξηρτημένης εργασίας).

Στην εταιρία μας δεν υφίσταται μονιμότητα και όλοι προσλαμβάνονται κι απολύονται με αποφάσεις του αρμοδίου κατά το καταστατικό διοικητικού οργάνου (Γεν. Συνέλευση ή Διοικητικό Συμβούλιο).

Οποιεσδήποτε άλλες αναλύσεις, εικασίες απέχουν από την πραγματικότητα και δεν ενημερώνουν υπεύθυνα κι αξιόπιστα το αναγνωστικό κοινό”.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.