Η  δράση”RestartChiosTurkeyTravelling” πρωτοβουλία του Ιδιωτικού Φορέα Τουρισμού της Χίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σμύρνης

 

Η  δράση”RestartChiosTurkeyTravelling” πρωτοβουλία του Ιδιωτικού Φορέα Τουρισμού της Χίου έλαβε χώρα την Παρασκευή 8/4/2022 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σμύρνης παρουσία τουριστικών πρακτόρων Σμύρνης & Κων/πολης, δημοσιογράφων, και εν γένει συλλογικών φορέων εμπλεκόμενων στον τουριστικό κλάδο.

Στο θετικό απόηχο του 9ου Ελληνοτουρκικού Φόρουμ για τον Τουρισμό, τον περασμένο Νοέμβριο στη Σμύρνη και με ανοιχτη πλέον την ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ των δύο χωρών, η Χίος άδραξε την ευκαιρία και αποφάσισε να ξανασυστηθεί.

“Ενώνουμε Δυνάμεις. Θέλουμε το restart να γίνει σε όρους ποιότητας και αυθεντικότητας και για τις δύο πλευρές. Θέλουμε να ενισχύσουμε αγορές εξωτερικού αμφίδρομα και συμπλωματικά,σε μια σχέση win win, εμπλουτίζοντας τις εκδρομές μας ως κοινό τουριστικό προϊόν ως συνέχεια ο ένας του άλλου”  ανέφεραν τα μέλη ΔΣ του Φορέα Τουρισμού Χίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Γεν.Προξενείου Σμύρνης και παρουσία της Γεν. Προξενου Σμύρνης κ.Δέσποινας Μπαλκίζα.

Το διήμερο παραμονής των συντελεστών αξιοποιήθηκε για μια σειρά από επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών με θεματικά τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους ενώ ακολουθούν εξατομικευμένες δράσεις στο προσεχές διάστημα.

Θερμές ευχαριστίες στους συνδιοργανωτές που στήριξαν την πρωτοβουλία: ΠεριφέρειαΒ.Αιγαίου, Δήμους Χίου,Ηρωικής Νήσου Ψαρών και Οινουσσών, Επιμελητήριο Χίου, Σύλλογο Εν.Δωματίων & Διαμ/των Χίου καθώς και την Ένωση Ξενοδόχων Χίου

Ιδιαίτερες Ευχαριστίες στους χορηγούς που συνέβαλαν στην ανάδειξη χιώτικων γεύσεων υπό την καθοδήγηση του executive chef κ.Παπαδάκη καθηγητή ΕΠΑΣ Χίου ο οποίος μαζί με μαθητή του κ. Λετσόπουλο Γεώργιο ανέλαβαν το χιώτικου μενού της βραδιάς.

Χορηγοί: Γεωργούλης, “Το τυρί του Τσοπάνη”, Σπιτάκι Ψητοπωλείο Λαγκάδα, Κύλης Νικόλας, “Γλυκό Τριαντάφυλλο, Γιανόπαππας , μέλι Χίου, Myrovolos Organics, Κουτσουράδη Αργυρώ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.