Η κοπή της πίτας της ΕΠΣ Χίου

Το Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου έγινε  η κοπή της πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου, παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), κου Τάκη Μπαλτάκου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κος Νότης Μηταράκης, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κος Κ. Μουτζούρης, ο Δήμαρχος Χίου, κος Στ. Κάρμαντζης , πολλοί δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι της Χίου και πλήθος ποδοσφαιριστών και παραγόντων του Χιώτικου ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, συνεχάρη την ΕΠΣ Χίου για το σπουδαίο έργο της και τόνισε ότι το ποδόσφαιρο στη Χίο είναι πάρα πολύ ψηλά σε σχέση με τους άλλους επαρχιακούς νομούς καθώς ανά 2.500 κατοίκους αντιστοιχεί και μία ποδοσφαιρική ομάδα. Επίσης εξήγγειλε την επιπλέον οικονομική ενίσχυση της τάξεως των 10.000 ευρώ που θα δοθεί σε όλες τις ΕΠΣ, πλέον της επιχορήγησης που έχει δοθεί έως τώρα (30.000 €).

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου, κος Κ. Νικολαΐδης αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ ενώ ακολούθησαν βραβεύσεις των ομάδων και των ποδοσφαιριστών  που διακρίθηκαν αλλά και σε παλαιότερους παράγοντες και διαιτητές του ποδοσφαίρου της Χίου.

Ακολούθησε η παρουσίαση του βιβλίου «Βαρβασιακός, το ζηλευτό ταξίδι. Από τις αλάνες στις εθνικές κατηγορίες» από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Φρεζούλη.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.