Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΙΒΑΝΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ

Γράφει ο Αναστάσιος Τριπολίτης, Ιατρός και φίλος του Συλλόγου

 

 

Όταν προ ημερών έλαβα πρόσκληση να παραβρεθώ στην κοπή της πίτας του πιο πάνω Συλλόγου, νόμισα ότι την έστειλε ο Σύλλογος των Αποφοίτων του Λιβανείου Γυμνασίου εκ παραδρομής, διότι εγώ «βέρος» Βρονταδούσης τελείωσα το «Ανδρεάδειο Γυμνάσιο Βροντάδου». Την πρώτη πρόσκληση όμως ακολούθησε και δεύτερη πολύχρωμη, που στη γωνία της είχε μια… κουκουβάγια δίπλα σε μια άγκυρα (φωτό) και έγραφε ευκρινώς… Σύλλογος Αποφοίτων και Φίλων του Λιβανείου Γυμνασίου, μου εξήγησαν δε τηλεφωνικώς ότι μου έστειλαν την πρόσκληση «τιμής ένεκεν»[1].

 

 

Για να μη μακρηγορώ, στις 19/3/2022 και ώρα 11:30 π.μ. βρέθηκα στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, μεταξύ ολίγων γνωστών και πολλών αγνώστων, που στην πλειονότητά τους ήταν νέα παιδιά! Εκεί μας υπεδέχθη μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καπ. Μάρκελλος Θεοδωράκης, πάντα με το ζεστό χαμόγελό του και μας οδήγησε στην αίθουσα που θα γινόταν η εκδήλωση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με προσευχή και με τα κάλαντα, με συμμετοχή όλου του κόσμου. Ακολούθησε μια σύντομη ομιλία του Προέδρου και ακολούθως έγινε η βράβευση των παιδιών (κοριτσιών και αγοριών) που πέτυχαν και εισήχθησαν σε ανώτερες και ανώτατες σχολές! Δεν αναφέρω ονόματα για να μη λησμονήσω κάποιον και παρεξηγηθώ!… Εντύπωση πάντως μου έκανε το γεγονός ότι κάποιο παλικαράκι συγκέντρωσε κάπου 19.500 βαθμούς (μόρια) και εισήλθε πρώτος των πρώτων ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ!!!

Τα έξοδα της εκδήλωσης τα επιβαρύνθησαν κάποιοι χορηγοί! Να είναι υγιείς κι αυτοί και οι οικογένειές τους, και… Καλές Δουλειές!

Και του χρόνου με Υγεία,

Τάσος Τριπολίτης

Ιατρός[2] και Φίλος του Συλλόγου

[1]     Επειδή δεν έχω «καβαλήσει το καλάμι», ευχαριστώ αυτούς που με προσκάλεσαν και υπόσχομαι να συνεχίσω να βοηθώ, όπου και όταν δύναμαι, όλους τους Χιώτες, είτε Βρονταδούσοι είναι αυτοί είτε Καρδαμυλίτες!…

[2]     Δεν αναφέρω τίτλους, καθηγητηλίκια και προεδριλίκια…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.