Η Χίος και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου στις “Εικόνες” του Δούση

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου   συνεχίζοντας τις υποστηρικτικές προσπάθειες της για την ανάδειξη του Τουριστικού Προϊόντος των νησιών μας,  αυτή την φορά προσκάλεσε τον γνωστό δημοσιογράφο Τάσο Δούση , παρουσιαστή και παραγωγό της επιτυχημένης Τουριστικής τηλεοπτικής εκπομπής «Εικόνες» για σειρά αφιερωμάτων στα νησιά μας.

Η αρχή γίνεται από την Χίο στην οποία βρίσκεται ήδη ο Τάσος Δούσης και οι συντελεστές της εκπομπής του για γυρίσματα. Εκεί   ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης   συναντήθηκε σήμερα με τον δημοσιογράφο  ο οποίος του παρουσίασε το πλάνο του αφιερώματος για την Χίο ενώ θα  ακολουθήσουν εκπομπές και σε άλλα νησιά του Βορείου Αιγαίου με την Περιφέρεια να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τα έξοδα της παραγωγής.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την πεποίθηση  ότι η φετινή καλοκαιρινή  σεζόν θα είναι μια πετυχημένη  χρονιά επανεκκίνησης για τον τουρισμό   στο Βόρειο Αιγαίο,  με την  Περιφέρεια  πρώτιστο αρωγό  με στοχευμένες ενέργειες τουριστικής προβολής

 

 

 

 


Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.