Το Εργατικό Κέντρο Χίου στηρίζει τον δίκαιο αγώνα της Παγχιακής Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ & των σωματείων συνταξιούχων κατοίκων Βροντάδου και Συκιάδας για την ικανοποίηση του αιτήματός τους για ιατρούς στον Οίκο Ναύτου Χίου

Το Εργατικό Κέντρο Χίου στηρίζει τον δίκαιο αγώνα της Παγχιακής Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ και των σωματείων συνταξιούχων κατοίκων Βροντάδου και Συκιάδας για την ικανοποίηση του αιτήματός τους για ιατρούς στον Οίκο Ναύτου Χίου.

Το αίτημα για επάνδρωση με ιατρικό προσωπικό εκκρεμεί από τον Οκτώβριο του 2019. Έγινε μια ολιγοήμερη εξαίρεση, γεγονός που μοιάζει με κοροϊδία από πλευράς αρμόδιων φορέων και υπουργείων.

Θα είμαστε στο πλευρό των Συνταξιούχων Ναυτικών στον δίκαιο αγώνα που διεξάγουν καθώς επίσης θα δώσουμε το παρόν σε οποιαδήποτε κινητοποίηση πραγματοποιήσουν.

Αγώνας για την Υγεία, είναι Αγώνας όλων μας.

Ζητάμε:

  • Άμεση στελέχωση του ΕΣΥ και των πολυδύναμων περιφερειακών κέντρων υγείας. (Οίκος Ναύτη, Πυργί, Βολισσός κτλ)
  • Άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας Χίου με όλες τις ειδικότητες ιατρών (παθολόγος, παιδίατρος, μικροβιολόγος, ακτινολόγος, καρδιολόγος, πνευμονολόγος, οδοντίατρος κτλ)
  • Στελέχωση του ΕΚΑΒ
  • Παροχή δωρεάν δημόσιας υγείας σε όλους τους πολίτες.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.