Η Χίος κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία

Την πεποίθηση του ότι όλα τα μεγάλα έργα υποδομής το νησί που έχουν ήδη ξεκινήσει θα ολοκληρωθούν, εξέφρασε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης κατά τη διάρκεια της επιτόπιας επίσκεψής του στο Φράγμα Κόρης Γεφύρι. Συνοδευόμενος από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά , ο Χιωτης υπουργός αφού ευχαρίστησε για τη συμβολή του στην έναρξη του έργου τον κ. Γεωργαντά εν συνεχεία υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεσμεύθηκε ότι θα ολοκληρώσει όλα τα μεγάλα έργα υποδομής της Χίου(Κόρης Γεφύρι, αεροδρόμιο, Τελωνείο), έργα που ‘όπως είπε συζητούνται εδώ και μία γενιά και κάνει πράξει τις δεσμεύσεις της. ” Κάποιοι θεωρούσαν χαμένο το έργο του Φράγματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε τίποτα για να προχωρήσει το έργο. Μέσα σε τρία χρόνια καταφέραμε να κάνουμε μελέτες, να βρούμε τις επιδιορθώσεις, τις επιπλέον χρηματοδοτήσεις και να ξεκινήσουμε το έργο. Ευχαριστώ τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε βοήθησε να ξεκολλήσει το έργο. Η Χίος τα επόμενα χρόνια θα είναι διαφορετική. Έχουμε εξασφαλίσει το νησιωτικό ΦΠΑ , τα μεγάλα έργα υποδομή προχωρούν ν α αντιμετωπίσαμε το μεταναστευτικό και το νησί μας θα κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον”, είπε ο κ. Μηταράκης

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επανέναρξη του έργου, αναφέρθηκε στις συνεχείς προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής  “Είναι ένα έργο απαραίτητο για τη Χίο. Χαίρομαι που επιτέλους ξεκόλλησε. Εμείς από την αρχή της θητείας μας κυνηγήσαμε το έργο. Χαίρομαι που με την παρέμβαση Μηταράκη επιτέλους ξεκίνησε”.

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.