Η Google ξανάρχεται στη Χίο!

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καταβάλλοντας μια διαρκή προσπάθεια για να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στους φοιτητές του, συνδιοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τον γνωστό παγκόσμιο κολοσσό παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών, την εταιρεία Google, δωρεάν φοιτητικό σεμινάριο με θέμα “Web analytics: using data to help a business grow”.

Το σεμινάριο θα δοθεί την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019, τις ώρες 12.00 – 14.00 στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης», από το τμήμα Grow Greek Tourism Online της Google. Στην οργάνωση του σεμιναρίου συμμετέχουν τα Ερευνητικά Εργαστήρια Διοίκησης Τεχνολογίας και Καινοτομίας (WAVE Lab) και Ποσοτικών Μεθόδων (QMLab), καθώς και τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΜΒΑ, Executive MBA για στελέχη και το ΔΠΜΣ Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.

Η σειρά σεμιναρίων, που υλοποιεί το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε συνεργασία με τη Google, απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες) της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού) και της Πολυτεχνικής Σχολής (Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης). Στόχος τους είναι να βοηθήσουν τους φοιτητές μας να αναπτύξουν περαιτέρω τις ψηφιακές τους δεξιότητες για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα web analytics, το social media marketing κ.λπ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.