Θαυμάστε ύφος και φάτσα! Και Θεομπαίχτης και Σχιζοφρενής χειροκροτεί για τους νεκρούς! Γράφει ο Λευτέρης Πυκνής

 

 

Ίσως πριν πολλά χρόνια και εγώ τον συμπαθούσα λόγω του αθλητικού του στιλ και όλων των δεξιοτήτων στα διάφορα παιχνίδια και αγώνες.

Η παραπληροφόρηση που τεχνηέντως είχε και έχει προβάλλει για την ελευθερία της Ρωσίας και με την τακτική και συχνή προσέλευση του στους ναούς και τα κεριά που ανάβει στα μανουάλια και τούς σταυρούς πού κάνει δημόσια μας έδειχνε έναν Ορθόδοξο Χριστιανό βαθιά θρησκευόμενο στην Χριστιανοσύνη!

Μέχρι και στο Άγιο Όρος έφθασε η χάρη του…

Μέχρι και τον Πατριάρχη της Μόσχας ίσως έβαλε στις επιδιώξεις του για το αιματοκύλισμα της Ουκρανίας…γιατί δυστυχώς ο Ρώσος προκαθήμενος αρχηγός της Εκκλησίας της Μόσχας έχει περιέλθει σε μεγάλη μουγγαμάρα ..τσιμουδιά για τον όλεθρο πού σπέρνουν και την δολοφονία αθώων ανθρώπων Ορθοδόξων Χριστιανών της Ουκρανίας.

Μας παρουσιάζονται και οι δύο ως αθώες περιστερές της Μαγδαληνής με αιματοκύλισμα Χριστιανών Αδελφών Ορθοδόξων εκκλησιών σκοτώνοντας χιλιάδες οικογένειες και καταστροφές σε παραδοσιακά κτίρια ιστορικής και αρχιτεκτονικής σπουδαιότητας!

Στέλνοντας χιλιάδες οικογένειες με γυναίκες και παιδιά μετανάστες μακριά από τις εστίες πού γεννήθηκαν και μεγάλωσαν αναζητώντας καταφύγιο για τη σωτηρία της ζωής τους.

 

Αφού έχουν μία αχανή χώρα με τεράστιες εκτάσεις και πλουτοπαραγωγικές πηγές ενέργειας αλλά και καλλιέργειες δημητριακών πού καλύπτουν τις ανάγκες της υφηλίου γιατί έχουν σπείρει τον όλεθρο και την Καταχνιά;

Βέβαια με είκοσι χρόνια στην εξουσία τρελαίνεται το μυαλουδάκι του ανθρώπου πού φοβάται το τι μέλει γενέσθαι για την τύχη του.

‘Ηγκικεν η ώρα πού θα λογοδοτήσουν όλοι όσοι από δημοκράτες έχουν γίνει δικτάτορες της χειρότερης μορφής του Φασισμού της εξουσίας του ενός ανδρός, όπως Τσάρος ή Σουλτάνος και πάει λέγοντας με την τρέλα του παραλόγου!!

Έχει αλλάξει η ζωή όλης της οικουμένης με τις απειλές ενός πυρηνικού πολέμου που θα έχει ως αποτέλεσμα τον αφανισμό του πλανήτη.

Επειδή βλέπω ότι δυστυχώς πολύ δύσκολα να επέλθει η Ειρήνη και να σταματήσει το αιματοκύλισμα με την τρέλα του Σχιζοφρενούς ΠΟΥΤΙΝ ίσως πρέπει οπωσδήποτε οι ίδιοι οι νουνεχείς Ρώσοι πολίτες να επέμβουν και να επιβάλλουν την Ειρήνη….γιατί στο τέλος και αυτοί οι πολίτες της Ρωσίας θα πληρώσουν την τρέλα του παραλόγου και του Σχιζοφρενούς!

Δεν ξέρω εάν ο Μεγαλοδύναμος δημιουργός του ανθρώπινου γένους πρέπει να επέμβει για να αποφύγουμε τον όλεθρο και την συμφορά, εκτός εάν έχει κουραστεί και έχει μπουχτίσει από την συμπεριφορά του ανθρώπου επί της γης!

Αυτά τα λίγα γιατί όπως όλα δείχνουν δεν βλέπω να υπάρχει φως στο τούνελ!

Εύχομαι να επικρατήσει η λογική και η ψυχραιμία και να αποφευχθούν παρατράγουδα με την καταστροφή του πλανήτη!

Καλό βράδυ με Υγεία και ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους της γης!

Χίος 4 Φεβρουαρίου 2022

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.