Ιδού οι εκτροφείς και το εκκολαπτήριο Αντιεξουσιαστών, Αναρχικών, Καταληψιών, Ρουβίκωνα και όλων των αριστερόστροφων μπαχαλάκιδων!

Άρθρο του Λ. Πυκνή που είχε δημοσιευτεί πέρυσι σαν σήμερα..
Βλέποντας και ακούγοντας απ’ όλα σχεδόν τα ΜΜΕ και διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία τις συγκεντρώσεις έξω από την ΓΑΔΑ με τα πανό και τα πλακάτ και να πρωταγωνιστούν κορυφαία στελέχη και βουλευτές της αντιπολίτευσης μου άναψαν τα λαμπάκια και τα πήρα στο κρανίο!
Μα αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία ευαισθησία ή συναίσθηση, το τί αντιπροσωπεύουν;
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι συμμετείχαν και κεντρογενή στοιχεία που τα τελευταία χρόνια έχουν μεταπηδήσει από το ΠΑΣΟΚ για να έχουν σίγουρα την καρέκλα τους.
Απ’ ότι κατάλαβα όλοι αυτοί οι άνθρωποι τόσα χρόνια μας είχαν επιβληθεί και είχαν καθίσει στο σβέρκο μας ρουφώντας το αίμα και το μεδούλι μας.
Δημιουργούσαν συνέχεια επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και των μεγάλων πόλεων με κύριο στόχο την μεσαία τάξη τους εμπόρους και καταστηματάρχες επειδή τους θεωρούν αντιπάλους τους και δεν έχουν τις ίδιες μπολσεβίκηκες ιδέες της κολεκτιβοποίησης!
Ποτέ δεν χώνεψαν την ιδιωτική ελεύθερη πρωτοβουλία και οικονομία και άφηναν τα κ……,.δα να σπάνε και να καίνε τις βιτρίνες καταστημάτων και επιχειρήσεων αυτοκίνητα και να κάνουν πλιάτσικο.
Γι’ αυτό τόσα χρόνια δεν πείραξαν ποτέ τα καλόπαιδα τους και μάλιστα ίσως τους κατηύθυναν και τους καθοδηγούσαν αφού εκ των γεγονότων αποδείχτηκε ότι είναι δικοί τους βουτυρομπεμπέδες και τους μετέφεραν από το κοινοβούλιο στα σπίτια τους με αυτοκίνητα της αστυνομίας και ταξί.
Θυμάμαι με πόσο μεγάλη εμμονή υπερασπίζονταν και τους Ρουβίκωνες και τους Μπαχαλάκιδες και τους καταληψίες και τους αναρχικούς Αντιεξουσιαστές κάθε φορά που η αστυνομία συνελάμβανε κάποια άτομα και αμέσως τους άφηναν με εντολή άνωθεν ελεύθερους.
Σήμερα έδειξαν για μια ακόμη φορά την προστασία τους απέναντι στους καταληψίες στο Κουκάκι που απ’ όσα είδαμε με τα καρφιά στην καταπακτή πόσο μεγάλη οργάνωση έχουν για να επιτίθενται στην αστυνομία!
Τώρα γυρεύουν και τα ρέστα της πατάτας επειδή τους έριξε η αστυνομία μπαλάκια του πινγκ πονγκ επιτραπέζιας αντισφαίρισης!
Δηλαδή πως θα προστατευτούν οι αστυνομικοί με λουκούμια ξερολούκουμα και λουλούδια;
Κύριοι της Αριστερόστροφης κουλτούρας και αντιπολίτευσης σταματήστε επιτέλους την υπεράσπιση κάθε αληταρείας και να σταματήσουν οι παράνομες και εγκληματικές ενέργειες στην χώρα μας!
Δεν φθάνει που μας γεμίσατε με τους λαθρομετανάστες και μας δημιουργούν τεράστια προβλήματα με την επιθετικότητα τους και την εχθρότητα απέναντι στην Ελληνική κοινωνία όπως έγινε Χθες στην Σάμο και συμπεριφέρονται ως κατακτητές, έχουμε και την τρέλα του Σουλτάνου με την καθημερινή προκλητικότητα και εσείς όλοι πλέετε σε πελάγη ευδαιμονίας!
Θα σας πω μόνο μια φράση: εδώ ο κόσμος χάνεται και το Μ……ί χτενίζετε! Εύχομαι έστω και αργά να βάλετε μυαλό και να κοιτάξετε την πατρίδα μας γιατί η περίοδος είναι πολύ έκρυθμη και ρευστή με μεγάλη προκλητικότητα!
Χίος 19 Δεκεμβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.