Ιδρύθηκε o «Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Βροντάδος» Χίου»

 

 

Μια νέα ομάδα ποδοσφαίρου ιδρύθηκε στον Βροντάδο με την επωνυμία «Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Βροντάδος» Χίου».

“Ελπίζουμε με την πρωτοβουλία μας αυτή να ανεβάσουμε σε υψηλότερο επίπεδο τον αθλητισμό του τόπου μας που συνδέεται με τα ομαδικά αθλήματα και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο.

Βασιζόμενοι στις αξίες του αθλητικού πνεύματος, του υγιούς ανταγωνισμού και της συλλογικότητας, βασικών χαρακτηριστικών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, στοχεύουμε να καλλιεργήσουμε κίνητρα στους νέους, και όχι μόνο, ώστε να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και  συνάμα να προσφέρουμε ευχάριστο θέαμα στους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Βροντάδος» Χίου θα πορευθεί σε αγαστή συνεργασία με το ” Λέοντα Αφροδισίων”,  μια ομάδα που διαχρονικά βρίσκεται κοντά στη νεολαία και τη χαρακτηρίζει η προσφορά και μόνο, στον τόπο και  στο άθλημα.

 Σας καλούμε να ενισχύσετε με την ομάδα μας είτε σαν αθλητές είτε σαν φίλαθλοι. Θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη που αφορά την ομάδα μας στο μέλλον”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του νεοσύστατου «Βροντάδου».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.